Xmatrix Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 custe muzete mi poradit jak nejjednoduseji prepalit hru kterou mam uz jednou vypalenou??? doufam ze to neni takova zabijacka jako u prepalovani originalek??? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 uplne normalne... jakobys vypaloval normalne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 trosku nechapu jak jako kdbych preaploval normalne jako jenom coopy dvd??? to se mi zda trochu jednoduche nemusim ztoho stahnout zadne iso atd??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 ee, normal copy...nevidim v tom problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 a proc to nejde s originalkou??? no nic zkusim to a uvidim kdyztak mi dluzis 50 za dvd ld :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 protoze na originalce jsou ochrany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 je lepsi kopirovat do pocitace??nebo primo na dvd??diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 Pochopitelne je nejdrive lepsi kopirovat do pocitace a z tohoto obrazu nasledne vypalovat.. Vypalovani naostro (on the fly) je dost nebezpecne/nejiste.. Staci, aby se vyskytla mensi chybka (ve cteni) a cele vypalovani pada.. DVD pak muzes zahodit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
custe muzete mi poradit jak nejjednoduseji prepalit hru kterou mam uz jednou vypalenou??? doufam ze to neni takova zabijacka jako u prepalovani originalek???
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts