Xmatrix Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 custe muzete mi poradit jak nejjednoduseji prepalit hru kterou mam uz jednou vypalenou??? doufam ze to neni takova zabijacka jako u prepalovani originalek??? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luk3z^ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 uplne normalne... jakobys vypaloval normalne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Xmatrix Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 trosku nechapu jak jako kdbych preaploval normalne jako jenom coopy dvd??? to se mi zda trochu jednoduche nemusim ztoho stahnout zadne iso atd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luk3z^ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ee, normal copy...nevidim v tom problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Xmatrix Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 a proc to nejde s originalkou??? no nic zkusim to a uvidim kdyztak mi dluzis 50 za dvd ld :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luk3z^ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 protoze na originalce jsou ochrany.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sandreass Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 je lepsi kopirovat do pocitace??nebo primo na dvd??diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Pochopitelne je nejdrive lepsi kopirovat do pocitace a z tohoto obrazu nasledne vypalovat.. Vypalovani naostro (on the fly) je dost nebezpecne/nejiste.. Staci, aby se vyskytla mensi chybka (ve cteni) a cele vypalovani pada.. DVD pak muzes zahodit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Xmatrix
custe muzete mi poradit jak nejjednoduseji prepalit hru kterou mam uz jednou vypalenou??? doufam ze to neni takova zabijacka jako u prepalovani originalek???
diky
7 answers to this question
Recommended Posts