Richardo911 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 mam v deckej 112 plazmu pioneer a chcem vediet ci da Xbox 1080i a este ci pojde v full HD kvalite .... cez HDMI ako??? to pojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 1024x768 je úplne v pohode,keď ide o plazmuno ja osobně mám taky tohle rozlišení , ale více řádku ... sám jsem zkoušel rozdíl na lcd bez hd ready a plazmě s hd ready a rozdíl je to teda velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 no ja osobně mám taky tohle rozlišení , ale více řádku ... sám jsem zkoušel rozdíl na lcd bez hd ready a plazmě s hd ready a rozdíl je to teda velký no,ale dosť dobrý rozdiel je tam aj v cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
mam v deckej 112 plazmu pioneer a chcem vediet ci da Xbox 1080i a este ci pojde v full HD kvalite .... cez HDMI ako??? to pojde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts