*Sphinx* Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 njn dntik mnel žizen ale ja bych radsi skocil nekde na pivko xD jinak super prece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 :D fakt dobrý udělejte ještě ať se zasmějeme:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Co takhle si skusit najit nejakej konicek, nebo krouzek?... :dozey: prejemnoval bych to jeste: "Vyzevleni useri se snazi na sebe upoutat adminy..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Co takhle si skusit najit nejakej konicek, nebo krouzek?... :dozey: hehe dobre ty,to je slovo do pranice ;) me osobne se to nezda nic moc,ale ok...snaha byla ... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Co takhle si skusit najit nejakej konicek, nebo krouzek?... :dozey:prejemnoval bych to jeste: "Vyzevleni useri se snazi na sebe upoutat adminy..." omg je to rok starej topic, kterej kritizujete teprve ted... a co omg tak sme se jeden večer nudili a neměli co dělat tak sme udělali tohle. kroužek mám a čas nabitej tektéž, tak nevim co to tady jako hraješ, jestli se snažíš lízt do prdele nebo nevim co si tim zamejšlel...já bych zas přejmenoval tebe na : trapnej idiot snažící se upoutat mody tím, že se jich zastane a dělá ze sebe strašně dospělýho" ;) příště až si zahraješ s kámošema nějakou hru tak si dej facku a řekni si jestli by sis neměl najít kroužek..stejnej případ :P rozhodně nepotřebuju upoutávat adminy...když to řeknu trochu ošklivě tak jsou mi volní, chodim sem pouze abych se něco dočet a pokecal s lidma :)...nemá to bejt ani jako urážka nebo něco takovýho. ale myslíš že by to bylo zajímavější kdyby tam byli nějací měsíc staří uživatelé? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Taky jsem si hrál s garrysem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.