Stackal Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Ahoj lidi tak by mě zajímalo jestli se vůbec nějaké hry dělaj v CZ. Kdyby se třeba dělal Football Manager v CZ byl bych nadšenej ... Vaše názory , ATD :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 jedna hra je..Pursuit Force 2....btw CZ do her je zbytečná..snad jen do obsáhlých RPG atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Červenec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 JJ hrál jsem ... Kdyby to tak byly všechny ,až na ty který v Cz jsou nudný... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Neger Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Já znám jenom pursuit...... good hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek56 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Je mozne v isu prepisat jazyk a tak si vytvorit hru s jazykom aky chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tušim že VCS někdo přepsal do Slovenštiny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tušim že VCS někdo přepsal do Slovenštiny ;) jj 1 misi ale pak ten projekt skoncil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jj 1 misi ale pak ten projekt skoncil Aha :D To sem netušil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek56 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Skoncil lebo sa im nechcelo prekladat zadarmo a nikto im neprispieval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.