kingondra007 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 čau za tíden mám narozky a chtěl bych dostat GO! CAM KAMERA PSP a chci se zeptat jestlimáte někdo skušenosti s touto kamerou a jestli funguje i na každém flashnutém psp slim a kdyby někdom mohl chtěl bych poprosit o njákou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Neger Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Též na tu kameru mám zálusk:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 info o kameře (je tam odkaz na topic u ukázkama videí i fotek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=6443&highlight=camera edit: někdo byl rychlejší:)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Neger Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Díky,též jsem nemohl najít fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Hele, řeknu Vám to asi takhle, když máš PSP s kamerou furt v ruce, tak je dobrá(lepší než u mobilu). Ale pokud chceš fotit málo a pokaždý si kameru nasazovat, tak je úplně nahovno(vlastní zkušenosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VR-Fist Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Kamerka je dobra sranda. Muzes ji pouzit jako mikrofon na skype, na Go!Messenger, a nikdy nevis, jaky video si budes chtit natocit. Ale napsat "skušenost" je moc. "tíden" ani nedokazu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingondra007
čau za tíden mám narozky a chtěl bych dostat GO! CAM KAMERA PSP a chci se zeptat jestlimáte někdo skušenosti s touto kamerou a jestli funguje i na každém flashnutém psp slim a kdyby někdom mohl chtěl bych poprosit o njákou fotku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts