Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
Odesláno

Jsem na tom podobně ale zatím si mě víc získalo Bad company, protože MAG bude jako Battlefield 2 online akorát s více hráčema. No a jelikož vím jak Battlefield 2 je dobrej online tak mě láká zahrát MAG protože je to masivní online válečná pařba stejně jako battlefield2 (akorát teť už není masivní protože 64 hráčů je proti MAG nic). A na druhou stranu vím jak je battl 2 luxusní tak bych si ho rád zahrál vylepšenej ve formě Bad company 2 online. Je to hodně podobny Battlu 2 (povolání, vozidla atd.) jen je to nadupany nejlepší grafikou a spešl efektama ktery battl2 nemá tudíž v dnešní době nuda. Je těžký si vybrat před dobrou kvalitou a nebo masivní válečnou střílečkou.

Odesláno

No jestli tam je něco jako statistiky, upgrady zbraní atd. tak tam na týmovou hru nenarazíš protože 70% lidí si bude chtít co nejvíc a nejrychlejš vylepšit zbraň na max. aby pak mohl pěkně sbírat body jeden za druhým. Ale jestli se pletu a bude tam týmová práce tak neváhám a beru taky ! To už ale dřív bude satan uctívat boha :D

Odesláno

zbraně se tam taky dávají upgradovat... jeto ta řešený podobně jako v cod mw1.. zabíjením lvluješ a díky levelům získáváš body za které si odemykáš další zbraně a jejich upgrady.. ( optika, tlumič atd..) no a ten coop tam opravdu je.. např. je bitva kde se snažíte dobít základnu nepřítele.. commander nebo leader zadá např. zničit radar atd.. a to je pro vás jako nepoviný úkol.. ale je za něj 2x tolik xpů .. takovejch objektů je na tý mapě hrozná spousta moc protože ty mapy jsou hodně rozlehlé.. ( 32 na 32, 64 na 64 a 128 na 128 8) takže pro rychlejší lvlování a odemykání zbraní a za body vybavení je rychlejší dělat ty tkz. úkoly kooperativně zničit danej objekt.. tudíž tam taspolupráce opravdu ale opravdu je (:

navíc tam každá frakce má jiné modely zbraní se srovnatelně podobnou palebnou silou... každopádně jsme bral z alzy bc2 protože tam je za " akční " cenu.. hold levnější vyhrává.. aspoň protentokrát (:

• 1 year later...
  • 1 month later...
Odesláno

canava: MAG není v jádru špatná hra, velké bitvy tam jsou a intenzivní akce to taky je, jen má tahle hra pár nedostatků. První a podle mě největší problém je počet hráčů, kteří hru hrají. Počítej s tím, že než se dostaneš do hry s 240 hráči, tak si tu půlhodinu počkáš. Dalším problémem podle mě je téměř nulový význam bojové techniky, na rozdíl od Battlefield. Dále bych zmínil malou pestrost zbraní a vylepšení. Vlastního hrdinu, si nemůžeš podle vlastních představ vytvořit, ale musíš si zvolit z již předvolených charakterů, kterých bys na dvou rukách napočítal. Takže pokud bych hru měl zhodnotit, není špatná, ale taky nijak, když nepočítám počet hráčů nevyčnívá a spíše se řadí do skupiny průměrných her. Takže, sic nejsem fanda Battlefield, musím uznat, že je o několik tříd lepší než MAG, ale za zkoušku nic nedáš.:)

Odesláno

to že má technika téměř nulový význam znamená ve hře co ?? že jde lehce zničit a neposkytuje tak týmu podporu ??

jestli je tam intenzivní akce tak bych do toho šel, protože pestrost zbraní mě moc netrápí, poněvadž si vždycky zamiluju jen jednu dvě a s něma hraju :D o tvorbu charakteru mi taky nejde.. spíš jen o to jestli tam jsou velký bitvy.

Odesláno

Jestli ti jde o velké bitvy tak jdi do to, za zkoušku nic nedáš, myslím, že na store je trial verze. Co se týče té techniky, slouží spíše jako nahazovací bod pro spoluhráče a má téměř nulový útok, do nepřátelského vojáka to solíš z děla a on si jen vesele poskakuje, navíc tam jsou jen transportéry a možná nějaký ten hammer. Pokud, ale toto překousneš, užiješ si celkem bujnou akci.

Odesláno

jo muzes stahnout demo a pak kdyz koupis plnou tak to co nahrajes a hodnosti se ti pak pocita.me to docela dost chytlo libi se mi pri rustu hodnosti muzes kupovat zbrane a prislusenstvi k nim vlastne za ziskany body si vylepsujes vlastnosti svojeho vojaka a je to docela parada.ja mam specializaci SNIPER takze me bavi se valet a sundavat je do hlavy:).kdyz se zameris na tuhle specializaci a jakoby ho v tom vyvyjis lepsi mireni stabilita rychlost nabijeni apd.skratka pilujes svoje vlastnosti je to hodne znat ty rozdily.zezacatku sem dostaval docela na prdel nez se trochu naucis ty mapy ale ted uz se tak orientuju a to jde a docela davam.mas tam ruzny kategorie hry ja hraju nejvic sabotaz.nevim ja nejakej BF nezkousel ale tohle me chytlo.a hlavne kdyz te nekdo treba 3x zasebou vyrasí tak to je ♥♥♥♥♥ motivace mu to natrit a vratit mu to i s urokama.potkas tam obcas i matláky ale tem se nevyhnes ani v jinejch online hrach ale ta hra me bavi a neprestanu ji hrat kvuli nejakejm ♥♥♥♥♥um.stoji za to si to zahrat!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu