Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Core verze

Marekpda

Otázka

Ahoj,

potřeboval bych poradit.

Chtěl bych si pořídit Xbox konzoli. Jelikož si nejsem úplně jistý jejím využitím, chtěl bych sáhnout po jedné z nejlevnějších verzí. Jediné co je pro mě podstatné, je DHMI výstup. Při předběžném průzkumu se mi nabízí Arcade verze, o které jsem již něco nastudoval, ale stále si nejsem jistý zda obsahuje HDMI výstup a verze Core, o které jsem nic nenašel. Obě tyto konzole jsem našel za ceny okolo 4.500 Kč bez DPH (Core dokonce za 4.100 Kč). Mohli by jste mi prosím někdo poradit, pro kterou se spíše rozhodnout či mi vobu mezi těmito možnostmi vyvrátit a poradit něco jiného? Děkuji předem.

PS: Při výběru automaticky počítám s tím, že v případě využití, není problém tyto verze konzolí bez problému rozšířit o HDD, paměti atd. a taktéž půjdou bez problémů připojit přes domácí kino.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Core je poruchová konzole - starší typ..a snas se už ani neprodává...navíc bez HDMI ...

kup Arcade verzi..nejlevnější řešení, HDMi výstup, málo poruchová, dokoupit HDD samozřejmě jde

btw pokud chceš hrát pálené hry tak to bude problém..prodávají se už většinou jen verze s LiteOn mechanikou, která nejde flashnout

Odkaz ke komentáři

• 0

Arcade je nověší verze Core -> jsou zde přibaleny hry Xbox Arcade. Jestli někde ještě uvádění Core verzi, tak to bude nejspíše doprodej starých verzí nebo spíše jenom překlep. U všech verzí Xbox 360 vyrobených od září minulého roku už je zabudováno HDMI (má dojem, že pokud nebudeš kupovat z druhé ruky, tak už na starší ani nenarazíš Xbox se prodává dobře a myslím, že všude už budou nové verze).

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky za rychlou odpověď. Na orig. hry mám zatím zdroj od Microsoftu (dárky pro dobré zákazníky), ale do budoucna samozřejmě neopovrhnu nějakou "kopií". Domníváš se tedy, že do budoucna se nenajde možnost, jak obelstít tyto mechaniky?

A ještě jeden dotaz nebo spíše ujištění. Arcade neobsahuje HDMI kabel, ale jak jsem pochopil, dá se sehnat za mnohem nižší ceny, než ten originální, který se pohybuje na hranici 2.000 Kč.?

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky za rychlou odpověď. Na orig. hry mám zatím zdroj od Microsoftu (dárky pro dobré zákazníky), ale do budoucna samozřejmě neopovrhnu nějakou "kopií". Domníváš se tedy, že do budoucna se nenajde možnost, jak obelstít tyto mechaniky?

A ještě jeden dotaz nebo spíše ujištění. Arcade neobsahuje HDMI kabel, ale jak jsem pochopil, dá se sehnat za mnohem nižší ceny, než ten originální, který se pohybuje na hranici 2.000 Kč.?

to se ještě nevím...ale jak to říkaj hackeři ... nic neexistuje věc která by se nedala hecknout xD

kdyžtak estli máš ještě nějaký otázky tak koukni do topicu pro začátečníky mám ho v popise;) tam jsou všechny verze xbox360 a co je u toho;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu