GameEs Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Modi, neříkejte mi že je to dmntní topic, těch je plný forum :D Tak co vám chutná víc.. Co uprostředňujete ? PEPSI vs. Coca-Cola. Hlasujte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Já docela fandím těm CZ,ale jen Kofola,ty ostatní jsem ani nezkoušel, a tak jsem taky hlasoval ... Např. v Coca Cole je 8 kostek na 2 deci, bléééé ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 GS nechápu proč jsi Kofolu a kolču napsal do jednoho :dozey:..Kofola rulez :dozey:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Jj kofola rlz .... Pepsi a Coca-Cola je snad uplne to samí ne ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Kofola mě chutná a možná ju i piju nejvíc ze všech kol ,ale nejvíc mě chutná Pepsi a vše pod touhle značkou.. Mirinda, a hlavně 7up:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 tak tak ... kofola rulezzz :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 coca cola light nejlepsi co muze bejt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 best je točená kofola .. a jinak když si mám koupit nějakou colu tak spíš tu od Coca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Odpověď nade mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Nechápu, jak může někdo říct, že je to samé Pepsi a Coca-Cola... Pepsi kolu neumí, ta Miranda a 7up mají možná lepší, než Coca-Cola... No a 8 kostek na 2dc určitě ne, na celou flašku možná, ale je mi to jedno, já piju Coke Light a FU (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 8 kostek na 1 flašku? tak to ne...ochutnej ten blivajz a pochopíš...Já piju Fantu(:lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Pepsi Max samozřejmě, to je jasný. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Kofola, pak PESPI (nejlepší v plechovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 mam rad vsechny coca-colu pepsi kofolu tak co mam dat? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Když už kola, tak jedině RC Cola. Jinak doporučuji nápoj Aloe Vera King. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 nejlepsi je samozdrejme kofola i kdyz coca-colu si taky dam ale zejo je to sr**a hodte do kokakoly petikorunu a za tejden tam neni a ted si vemete ze ten shit dene vypije miliony lidí. EDIT:jinak co to je kolca to je nejaka srack* z tesca ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 PEPSI jednoznačně, po mnoha problémech tady u nás v SR už Coca Colu nebudu pít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 driver:blbost..... no jinak coca cola to neeee fuuuj je to moc sladky...ale pepsi a jeji vyrobky sou vyborne :) jinak kofola rulezzz ale jedine s rumem ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 malinovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Neger Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Coca cola is 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 PEPSI jednoznačně, po mnoha problémech tady u nás v SR už Coca Colu nebudu pít :D s tou pepsi souhlasim ale jakej problem u coca coly myslis , jinak jednoznacne nejlepsi je pepsi :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Cocacola - ale vynimocne... pijem radsej ine veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 nej je matoni :D pak mam coca colu a jheji vyrobky pac miranda je podle me hnusna ale fanta mi chutna nebo divoka malina taky dobry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 piju vsechno z tech tri moznosti .. z Pepsi -> Pepsi Twist .. z Coca-Cola -> Coca-Cola Cherry .. z CZ -> Kofola/Kofola Citrus ;) ... vsechno jsou to hnusy, ale obyc vodu nemusim a ty veci za 3Kc (takove ty modre destilky a jine sr*jdy..), jsou jeste horsi, zajimave zanasi cevy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Coca Cola je moc sladká..Kofola je nej :DMám kamoša (z USA) jezdí na prázky do CZ za otcem a stačí říct Kofola a už blbeje :D prej je to nabrana voda z řeky :lol: asi je pri ně moc málo sladká :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.