alenaPS3 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Ahoj, je možné být současně zaregistrován na CZ i US store a používát jednu stejnou platební kartu? Děkuji za odpovědi! marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 nikdo sem nepise, ale myslim si ze by v tom nemel bejt problem. Asi vsichni co maj registrovanou kartu na jednom ze storu ji budou mit reglou i na tom druhym. Otazka je jestli jde porad o tu samou kartu. Sam bych tu uvital odpoved nekoho kdo to podobne vyuziva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Ano je to možné ale MasterCard nefunguje na US store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Visa , funguje na US i CZ storu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jj potvrzuju že jedna Visa mi jde jak na EU tak US store takže ano jde to..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Visu vyzkousim :)...a, neni nahodou neco jako poplatek bance za uskutecneni platby online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 A co je navíc na US store než na CZ store pač já mám studenstkej účet s mastercard a do měsíce kupuju tuto nádhernou vymoženost čili mě to bude dost .. jestli zase bude nákej zádrhel jako už se mi 2x stalo a oddálilo koupi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Visu vyzkousim :)...a, neni nahodou neco jako poplatek bance za uskutecneni platby online? to už záleží na tvý bance..já třeba mám poplatek cca 50kč a to platím jak zběsilej na ebay, pár věcí přes paypal a PSN :) A co je navíc na US store než na CZ store pač já mám studenstkej účet s mastercard a do měsíce kupuju tuto nádhernou vymoženost čili mě to bude dost .. jestli zase bude nákej zádrhel jako už se mi 2x stalo a oddálilo koupi! stejný jako na EU ale pár věcí navíc..třeba víc PS1 her (ty teď úplně žeru :D), víc dem, atd atd..a hlavně...LEVNĚJŠÍ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 no ja nevim jak to ma KB...tu ma segra, mam jeji kartu registrovanou, a praveze ji to tam psalo (na vypisu) misto 300 600Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Na US store je většina věcí dřív ,je toho tam víc, je to přehlednější a některý věci tam sou klidně za půlku.. A teď tam mají letní akci, nějaký PSN hry, PAIN, Starudst, a další.. za 4.99 dollarů ! Jenže jak už sem říkal, nejde tam MasterCard.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 A nemyslíš že stím něco udělají aby šla i MC karta přeci jen Visa a MC jsou nejrozšířenější po světě?! Jinak já mám účet u KB studentskej platim si rozšířenou verzi (20Kč/měs) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Já mám to stejný a myslím že MasterCard prostě na tom US nikdy nepůjde.. Jediná možnost je VISA.. Bohužel. taky mě to štve :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rasty1575 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 No ja mam fiktivni adresu na us pl.stores a stahuju jen co je zdarma je toho tam trikrat vic nez u nas. cokoli je za penize je o polovinu a vic levnejsi treba mapy do COD4 u nas 270 a v us 7 dolacu coz je sakra rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Nevíte jestli v KB u studentskýho účtu G2 + (platim tu 20ku) nejde říct že chci místo mastercard visu pač mi je blbý když mám účet říct rodičům jestli si tam nemůžu dát tu jejich kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 To nevím.. Musíš se zeptat v bance. nebo mrkni na jejich stránky http://www.kb.cz/ třeba to tam najdeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 tam sem nic nenašel. Neva čeká mě úmorný rozhovor s někym z KB :roll::blink::angry::-x:censored: I CHELSEA ! Souhlasim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fufys Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 takze kdyz du na US plazstation store a dam doplnit penezenku, mam na vyber i kartu MasterCard. Bylo to i driv nebo konecne je tato moznost funkcni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Nevim nikde jsem o tom nečetl at naám to potvrdí někdo kdo má ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Ta možnost tam je,ale stejně je to nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alenaPS3
Ahoj, je možné být současně zaregistrován na CZ i US store a používát jednu stejnou platební kartu? Děkuji za odpovědi!
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.