alenaPS3 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Ahoj, je možné být současně zaregistrován na CZ i US store a používát jednu stejnou platební kartu? Děkuji za odpovědi! marek_2080: upraven nazev topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marek_2080 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 nikdo sem nepise, ale myslim si ze by v tom nemel bejt problem. Asi vsichni co maj registrovanou kartu na jednom ze storu ji budou mit reglou i na tom druhym. Otazka je jestli jde porad o tu samou kartu. Sam bych tu uvital odpoved nekoho kdo to podobne vyuziva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GameEs Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ano je to možné ale MasterCard nefunguje na US store. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krystof94 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Visa , funguje na US i CZ storu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 jj potvrzuju že jedna Visa mi jde jak na EU tak US store takže ano jde to..:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luk3z^ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Visu vyzkousim :)...a, neni nahodou neco jako poplatek bance za uskutecneni platby online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KapaCZ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 A co je navíc na US store než na CZ store pač já mám studenstkej účet s mastercard a do měsíce kupuju tuto nádhernou vymoženost čili mě to bude dost .. jestli zase bude nákej zádrhel jako už se mi 2x stalo a oddálilo koupi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Visu vyzkousim :)...a, neni nahodou neco jako poplatek bance za uskutecneni platby online? to už záleží na tvý bance..já třeba mám poplatek cca 50kč a to platím jak zběsilej na ebay, pár věcí přes paypal a PSN :) A co je navíc na US store než na CZ store pač já mám studenstkej účet s mastercard a do měsíce kupuju tuto nádhernou vymoženost čili mě to bude dost .. jestli zase bude nákej zádrhel jako už se mi 2x stalo a oddálilo koupi! stejný jako na EU ale pár věcí navíc..třeba víc PS1 her (ty teď úplně žeru :D), víc dem, atd atd..a hlavně...LEVNĚJŠÍ ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Luk3z^ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 no ja nevim jak to ma KB...tu ma segra, mam jeji kartu registrovanou, a praveze ji to tam psalo (na vypisu) misto 300 600Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GameEs Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Na US store je většina věcí dřív ,je toho tam víc, je to přehlednější a některý věci tam sou klidně za půlku.. A teď tam mají letní akci, nějaký PSN hry, PAIN, Starudst, a další.. za 4.99 dollarů ! Jenže jak už sem říkal, nejde tam MasterCard.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KapaCZ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 A nemyslíš že stím něco udělají aby šla i MC karta přeci jen Visa a MC jsou nejrozšířenější po světě?! Jinak já mám účet u KB studentskej platim si rozšířenou verzi (20Kč/měs) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GameEs Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Já mám to stejný a myslím že MasterCard prostě na tom US nikdy nepůjde.. Jediná možnost je VISA.. Bohužel. taky mě to štve :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rasty1575 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 No ja mam fiktivni adresu na us pl.stores a stahuju jen co je zdarma je toho tam trikrat vic nez u nas. cokoli je za penize je o polovinu a vic levnejsi treba mapy do COD4 u nas 270 a v us 7 dolacu coz je sakra rozdil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KapaCZ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Nevíte jestli v KB u studentskýho účtu G2 + (platim tu 20ku) nejde říct že chci místo mastercard visu pač mi je blbý když mám účet říct rodičům jestli si tam nemůžu dát tu jejich kartu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GameEs Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 To nevím.. Musíš se zeptat v bance. nebo mrkni na jejich stránky http://www.kb.cz/ třeba to tam najdeš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KapaCZ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 tam sem nic nenašel. Neva čeká mě úmorný rozhovor s někym z KB :roll::blink::angry::-x:censored: I CHELSEA ! Souhlasim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fufys Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 takze kdyz du na US plazstation store a dam doplnit penezenku, mam na vyber i kartu MasterCard. Bylo to i driv nebo konecne je tato moznost funkcni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KapaCZ Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Nevim nikde jsem o tom nečetl at naám to potvrdí někdo kdo má ps3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bobika91 Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ta možnost tam je,ale stejně je to nebere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
alenaPS3
Ahoj, je možné být současně zaregistrován na CZ i US store a používát jednu stejnou platební kartu? Děkuji za odpovědi!
marek_2080: upraven nazev topicu
18 answers to this question
Recommended Posts