k.kubinn Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 pls potreboval bych se zeptat chci si kupovat xbox 360 arcade z www.gamestation.cz ptal sem se na mechaniku a ze pry nemaji informace ale ze je konzole vyrobena v cervnu 2008 muze tam byt benq nebo uz tam bude liteon???:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 lite on na 90% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 liteon se dává do konzolí vyrobených od dubna (v austrálii..podle info na netu)..nevím ale jak v ČR..ale nejspíš taky benq liteon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Chtěl bych se zeptat jestli jdou flashnout všechny mechaniky? Dá se ještě koupit Xbox s HITACHI LG mechanikou?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Chtěl bych se zeptat jestli jdou flashnout všechny mechaniky? Dá se ještě koupit Xbox s HITACHI LG mechanikou?! nie,Lite on sa nedá,a načo ti je s HITACHI LG veď tam strácač záruku pri flashi,ale zase lepšie ako Lite on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 TakŽe UŽ Se NedÁ Koupit New Xbox Aby Šlo Flashnout?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 mozna nekde v nejakym zapadlim obchode kde maj jeste stary kousky jinak ne...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 TakŽe UŽ Se NedÁ Koupit New Xbox Aby Šlo Flashnout?? nedá,možno ak by si si zohnal starši kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 novej na 98% ne.... pokud trefis s benq budes mit stesti :D (a to dosti velky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 aj ak by trafil s HITACHI bude mat štastie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 hmm tak to pak ztrácí význam a můžu jít rovnou do ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Kapa > jedine sehnat po lidech nejakej pouzitej ;) ja s benq a stejne na tom zatim hraju jen dema :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Použitej fakt nechci! Tak jdu do PS3 jediný co mě táhlo k xbox360 je že nebudu kupovat hry a budu je pálit ale když už to nejde tak jdu do pc3 pač ten je lepší! Už jen pro to že mám PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikesz Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Ptal jsem se nedávno na hrejte.cz které mechaniku by nedokázali flashnout a napsali mi jen Philips&Lite-on. Mám tomu tedy rozumět tak, že nedokážou flashnout žádnou Lite-onku, nehledě na to, od jaký je firmy, anebo nedokážou flashnout jen Lite-on od značky Philips? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 zatím je jen jedna Liteon mechanika...a to Philips Liteon (nebo se taky uvádí jako Philips-BenQ liteon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikesz Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 No to je pěkný. V jednom obchodě mi řekli, že prodávají jen xboxy s Benq mechanikami. (samozřejmě nemají na skladě) Pokud však tím mysleli Philips-Benq, tak to je to potom vážně v háji... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Použitej fakt nechci! Tak jdu do PS3 jediný co mě táhlo k xbox360 je že nebudu kupovat hry a budu je pálit ale když už to nejde tak jdu do pc3 pač ten je lepší! Už jen pro to že mám PSP. no nevim na kolik ti vyjde ps3 ale na 10ku asi urcite, tak pokud si chces nechat flashnout xko tak si ho kup tady... http://xbox.mironet.cz/xbox-360-pro-edition--pgr4--volant-logitech+dp80464/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikesz Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 no nevim na kolik ti vyjde ps3 ale na 10ku asi urcite, tak pokud si chces nechat flashnout xko tak si ho kup tady... http://xbox.mironet.cz/xbox-360-pro-edition--pgr4--volant-logitech+dp80464/ Tohlencto už je flashlý, za těch osm táců? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tohlencto už je flashlý, za těch osm táců? neni ale lite on mechaniky tam jeste nejsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tak pokud si někdo koupí ten volant tak si ho vemu ale aby se mi válel volant jentak doma je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tak pokud si někdo koupí ten volant tak si ho vemu ale aby se mi válel volant jentak doma je ... no myslim si porad levnejsi zalezitost nez ps3 a kdyz pripoctej originalky..8) a muzes volant nabidnout za flash:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 mno nevim jinak lg-hitachi mechaniku proto že "Ze serveru xbox-scene se prokeclo že se vyvíjí nový firmware s kterým by mělo jít hrát ve službě Live záložní kopie her a možnost hrát i se zabanovaným xboxem..Na firmwaru se zatím pracuje a zkoumá za co MS vůbec bannuje( Fimrware nebo neoriginální disk)Vše je prej v SS(Security Sector) a měl by být dostupný pro mechaniky LG-Hitachi a postupem času i pro Samsung...C4E zatím nezadal pevný datum kdy by měl být projekt dodělaný , tak se muzeme jenom za něj modlit.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 mno nevim jinak lg-hitachi mechaniku proto že "Ze serveru xbox-scene se prokeclo že se vyvíjí nový firmware s kterým by mělo jít hrát ve službě Live záložní kopie her a možnost hrát i se zabanovaným xboxem..Na firmwaru se zatím pracuje a zkoumá za co MS vůbec bannuje( Fimrware nebo neoriginální disk)Vše je prej v SS(Security Sector) a měl by být dostupný pro mechaniky LG-Hitachi a postupem času i pro Samsung...C4E zatím nezadal pevný datum kdy by měl být projekt dodělaný , tak se muzeme jenom za něj modlit.." zajimava myslenka, ale kdo vi jak dlouho to bude fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ivosh Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 nie,Lite on sa nedá,a načo ti je s HITACHI LG veď tam strácač záruku pri flashi,ale zase lepšie ako Lite on FLASHOVAL JSEM BENQ ZNÁMÉMU ASI PŘED PŮL ROKEM A ODEŠLA MU PO ČASE ZÁKL. DESKA(RED RING) .FLASHNUTOU MECHANIKU TAM NECHAL TAK JAK BYLA A POSLAL TO NA ZÁRUČNÍ OPRAVU.SAMOZŘEJMĚ,ŽE ZÁRUČNÍ PLOMBA BYLA NEPOŠKOZENÁ A VRÁCENÁ NA PŮVODNÍ MÍSTO JEŠTĚ PŘED ODESLÁNÍM.ZA DVA TÝDNY MU DOŠEL OPRAVENÝ A BEZ PROBLEMU HRAJE DÁL. TAKŽE FLASHNUTÉ MECHANIKY V SERVISU NEJSPÍŠ VŮBEC NESLEDUJÍ. PŘEHODÍ ASI CELOU NOVOU DESKU A POŠLOU ZPĚT ODESÍLATELI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
k.kubinn
pls potreboval bych se zeptat chci si kupovat xbox 360 arcade z www.gamestation.cz ptal sem se na mechaniku a ze pry nemaji informace ale ze je konzole vyrobena v cervnu 2008 muze tam byt benq nebo uz tam bude liteon???:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts