Midnight Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 myslim toho uzivatela, ktoreho si vyberate pri starte PS3 (ak ich mate viac) ja ich mam 6 :D :lol: a chcel by som mal len 3 :P a nikde nemozem najst jak to zmazat. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tazcz Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Ja myslim ze to funguje tak, ze se za toho uzivatele co chces smazat musis prihlasit a pak jenom das v menu delete, vyberes dalsiho - prihlasis se a smazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted July 24, 2008 Moderators Report Share Posted July 24, 2008 je tam tusim nejaky blacklist , tak je hod tam a jeto , ale nezkousel sem to :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tazcz Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Overeno, staci se za nej jenom prihlasit a smazat ho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Midnight Posted July 24, 2008 Author Report Share Posted July 24, 2008 Overeno, staci se za nej jenom prihlasit a smazat ho. ok ide to diky moc :) romeno ja som nemyslel priatelov ;) :P ///ok vyřešeno locked tekken90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Midnight
myslim toho uzivatela, ktoreho si vyberate pri starte PS3 (ak ich mate viac) ja ich mam 6 :D :lol: a chcel by som mal len 3 :P a nikde nemozem najst jak to zmazat. :blink:
4 answers to this question
Recommended Posts