Sumi Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Sumi: Na angličtinu to podle mě moc náročný není a pokud by bylo, tak hned první den vyšla čeština - xbox hráči a warezáci měli předtím holt smůlu. Jestli se nemůžeš vyznat ve světě, tak používej mapu. Jestli si myslíš, že to je dost jednoduchý, tak si zvyš obtížnost - budeš spokojený a budeš dostávat víc expů. Nechápu jak můžeš být zmatený z toho, který quest děláš. Stačí otevřít pipboy, kde to jednoduše zjistíš. Je hezký, že máš energo zbroj na 3. levelu, ale k čemu ti je, když ji nemůžeš používat? Já hře dávám 10/10, protože to je podle mě největší překvapení tohoto roku. Já s angličtinou nemám problém, pravda je že hraji na normální, ale ta energo zbroj mě štve..čekal sem že to bue něco jako horký zboží..ale dostat ji takhle rychle?..právě sem zmatenej i z pipboye..nvm proč asi je to mnou (asi určitě) ale já se v tý hře jako v předchozích dílech nevyznám..jen můj názor :)
Pooky Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2008 Stahl sem to z jedneho forka a nejede mi to cerna obrazovka pak presipaci hodiny a hodi mi to chybu neodesilat a nic pls o radu :cry:
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2008 Mozna spatna verze nebo zkus nainstalovat nove ovladace
Recommended Posts