Sumi Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Sumi: Na angličtinu to podle mě moc náročný není a pokud by bylo, tak hned první den vyšla čeština - xbox hráči a warezáci měli předtím holt smůlu. Jestli se nemůžeš vyznat ve světě, tak používej mapu. Jestli si myslíš, že to je dost jednoduchý, tak si zvyš obtížnost - budeš spokojený a budeš dostávat víc expů. Nechápu jak můžeš být zmatený z toho, který quest děláš. Stačí otevřít pipboy, kde to jednoduše zjistíš. Je hezký, že máš energo zbroj na 3. levelu, ale k čemu ti je, když ji nemůžeš používat? Já hře dávám 10/10, protože to je podle mě největší překvapení tohoto roku. Já s angličtinou nemám problém, pravda je že hraji na normální, ale ta energo zbroj mě štve..čekal sem že to bue něco jako horký zboží..ale dostat ji takhle rychle?..právě sem zmatenej i z pipboye..nvm proč asi je to mnou (asi určitě) ale já se v tý hře jako v předchozích dílech nevyznám..jen můj názor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Stahl sem to z jedneho forka a nejede mi to cerna obrazovka pak presipaci hodiny a hodi mi to chybu neodesilat a nic pls o radu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Mozna spatna verze nebo zkus nainstalovat nove ovladace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts