zozy Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 caute napadlo me ze porad kdyz stahuju pres psp a nestihnu ten soubor stahnout cely tak musim zacit odznova,nevite jestli je nejaky homebrew, plugin,... ktery mi umozni to stahovani zacit od procent ktere uz jsem mel stazeny?thx za odpovedi btw:u psp torrentu to tak funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 nevim jak to je u PSP , ale celkove to musi podporovat ten server z ktereho stahujes ! (pokarcovani downloadu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 jo to vim ze to musi podporovat,nevi teda nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 zkus Links (prohlížeč)..jinak o ničem nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
caute napadlo me ze porad kdyz stahuju pres psp a nestihnu ten soubor stahnout cely tak musim zacit odznova,nevite jestli je nejaky homebrew, plugin,...
ktery mi umozni to stahovani zacit od procent ktere uz jsem mel stazeny?thx za odpovedi
btw:u psp torrentu to tak funguje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts