zozy Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 caute napadlo me ze porad kdyz stahuju pres psp a nestihnu ten soubor stahnout cely tak musim zacit odznova,nevite jestli je nejaky homebrew, plugin,... ktery mi umozni to stahovani zacit od procent ktere uz jsem mel stazeny?thx za odpovedi btw:u psp torrentu to tak funguje
0 Black Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 nevim jak to je u PSP , ale celkove to musi podporovat ten server z ktereho stahujes ! (pokarcovani downloadu)
0 zozy Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 jo to vim ze to musi podporovat,nevi teda nekdo?
0 tekken90 Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2008 zkus Links (prohlížeč)..jinak o ničem nevím
Otázka
zozy
caute napadlo me ze porad kdyz stahuju pres psp a nestihnu ten soubor stahnout cely tak musim zacit odznova,nevite jestli je nejaky homebrew, plugin,...
ktery mi umozni to stahovani zacit od procent ktere uz jsem mel stazeny?thx za odpovedi
btw:u psp torrentu to tak funguje
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts