Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zacatecnik se pta

speedy555

Otázka

Cau vseci kdo tohle budete cist a jste ochotni mi pomoci....Rozhoduju se mezi koupi PS2 nebo Xboxu3600 premium...ale asi jsem se uz rozhodl pro Xko:)Ale mam par otazek ktere bych potreboval zjistit jeste nez dam do toho penize...tz prvni otazka je koupim si Xko a mam monitor NEC LCD22WV sirokouhly(nema reproduktory)da se to propojit normalne nebo si musim koupit nejaky specialni kabl?

2ha otazka:Delaji kable nejake rozdily v grafice?Myslim tim jestli ten zakladni nedela treba horsi grafiku....

3ti otazka:Mam repro soustavu 5.1 a chci se zeptat jestli to muzu napojit na Xbox aby mi hral zvuk na vsechny repracky

GENIUS SW-HF5.1 5000genhf51-90x90.jpg

Chtel bych nekoho poprosit nekoho zkuseneho ohledne Xbocu jestli by se mi nemohl ozvat na icq 333 470 648 a poradit mi nebo napsat tady....Predem dekuji za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

dema sou vsechny free... (aspon co sem videl) vetsinou se plati za auta do her, temata do xboxu, mapy (napr. do cod4) atp ;)

ale myslim si ze te na chvilku zabavej ;)

jinak filmy muzes dat normalne na normal dvd, klidne i paleny tohle hlidani neni ;)

jestli se chces ptat tak mi napis na icq (273506866) at to nemame jednu otazku za 7 minut xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu