Tom@n Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Uz davam do PSP(hlavne ze to neni udelane jako X a O treba to by si mel po tlacitkach :D) co po tlacitkach ale prsty by si u toho clovek zlamal.Mozna sem zklamanej hlavne z toho jak sem se na to tesil ale urcite to jeste parkrat v psp zapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 LOl me to dost bavi!! miluju takovehle hry tohle asi dlouho nesmazu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 jen sem zvedvej jestli tam bude mozny prekonavat realny rekordy ja zatim nic moc musim hold pilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 to má jen 26mb?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 to má jen 26mb?? footbal manager má 12 a hraju ho už čtyřicátou druhou sezónu.... ....a jak jinak? Povídejte přehánějte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 footbal manager má 12 a hraju ho už čtyřicátou druhou sezónu........a jak jinak? Povídejte přehánějte :) No ted sem dohral desetiboj na pro (byl sem 2) tahle hra je podle me best off vazne,koupim UMD na to vemte jed :D Edit:Hosi co takhle udelat soutez?? treba kdo nejvic dohodi ostepem nebo tak bude sranda :) co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 tak sem to projel.....no...když nic lepšího není.......dohrál jsem desetiboj a dvakrát to mistrovství a docela to ujde.....čekal jsem to lepší.....ale budiž... ale jedno mě štve: musí se klikat na R+L....dělá to hroznej rámus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 tak sem to projel.....no...když nic lepšího není.......dohrál jsem desetiboj a dvakrát to mistrovství a docela to ujde.....čekal jsem to lepší.....ale budiž...ale jedno mě štve: musí se klikat na R+L....dělá to hroznej rámus :) jeste ma vyjit nejakej Decatloh(desetiboj) ale to az ke konci roku myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 International Athletics Iso-26MB Nejspíš bez RIPu Ulož.to http://uloz.to/620651/i-inateu.iso CZShare http://czshare.com/332875/tu4D/i_inateu.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tak co jaký máte nejlepší výsledky ? Já mám zatím 110m Hurdles-12.42 High Jump - 2.40 m Javelin-96.38m Hammer-79.23m 100m Sprints-10.18 Shot put-20.93 Rapid Fire pistol-349 Pts Pole vault-6.00m Archery-112 Pts 400m Sprint-50.14 Discus-64,16 m Později přidám screeny (chtělo by to editovat do 1. příspěvku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Ok cele sem to editl ted du udelat najakej hezkej vysledek at muzu neco pridat :D Edit:500 prispevek sem mohl napsat neco lepsiho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tak pište kolik máte score vy... Jestli má cenu dávat screeny nebo se víc snažit... :D To je zatím první v čem si předemnou ? nebo si ostatní ještě nehrál ? Ten překážkovej běh nejde udělat líp než ty... :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tak pište kolik máte score vy... Jestli má cenu dávat screeny nebo se víc snažit... :D Pridán screen! Tak co jaký máte nejlepší výsledky ? Já mám zatím 110m Hurdles-12.42 High Jump - 2.40 m Javelin-96.38m Hammer-79.23m 100m Sprints-10.18 Shot put-20.93 Rapid Fire pistol-349 Pts Pole vault-6.00m Archery-112 Pts 400m Sprint-50.14 Discus-64,16 m Později přidám screeny (chtělo by to editovat do 1. příspěvku) No jeste jsem v necem pred tebou ale to musim jeste vic vypilovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 sorry, väčšinou si pri hrách na grafiku nepotrpím ale čo je moc, to je moc.. a tá hrateľnosť... veď za chvíľu by som musel meniť joystick :D a L+R ani nekomentujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 pls nemohl bys to znova upnout?mne to nechce jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 http://uloz.to/626784/i-inateu.iso Tady to máš nově upnutý na uloz.to. THX potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 hodně mě to chytlo tahle hra :D ale nejde mi dálka nechapu co presne mam delat vzdycky skocim maximalne 7,20m... a taky na vejsku a na 400m potrebuju nejaky figly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cormick Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 moc me tahle hra nebavila ,to uz je o mnoho lepsi summer games na mobilni telefony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 no jako vono to vypada co si budem nalhavat strasne ...ale kdyz nic jineho neni jako jsem myslel ze se mi vrati ty zazitky co jsem mel u tech vietnamskej her na kazetach....to jsem fakt proparil u toho tydny jinak kombinace L+R je fakt moc bizardni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 tesim se az vyjde full verze...hraju to a je to celkem sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 tesim se az vyjde full verze...hraju to a je to celkem sranda proc myslis ze tohle neni full verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 By mě zajímalo jak je to náročné na PSP, resp jaká je životnost tlačítek při hrách tohoto typu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 parádní :) urcite stahnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 super hra to je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Bezva hra, pro dva na multiplayer se na tom dá vyblbnout fakt hodně, akorát pak dost bolí prsty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.