white Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Ahoj chci si obejdnat Conversky z USA který tam stojej 36$ a když vyplnim adresu tak to po mě chce 175$ za něco platim 138$ a ani nevim za co? Je to poštovný? Dá se to něják obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 kdyby ses podival driv do slovniku pokud neumis anglicky shipping rovna se posta a jeste podtim mas 11 dolacu od celniku taxy atd atd ale to rozhodne neni konecny (je totiz mozny ze ty to jeste stopnou celnici a ty ti tam naparej treba vetsi clo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 ^^asi tak 175 je konecna cena mimochodem aktualnim kurzem je 175 usd velmi nevyhodna cena za to si v praze koupis conversky aspon dvoje ja jsem ted v usa a koupil jsem si jedny za 45 usd kdyz si to nechas poslat tak budes mimochodem cekat jeste minimalne mesic ptze ted jak je silnejsi koruna tak je import "vytizenej" jak kazdej nakupuje a nez neco dostanes z usa ti muze trvat pekne dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.