xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 kdo dohrál hrál tuhle hru a má nějaké specialitky o které se rozdělí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Zbožňuju Castlevanii. škoda že na NDS je tolik castlevanii který si nemužu zahrát protože nemám NDS:(. nechce se mi kupovat kvuli dvoum hrám. Ostatní astlevanie sem dohrál všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 teď už vyjdeš třetí díl a co jsem viděl ukázky tak masakr...myslím že tak velká investice to není a těch her by se ti určo zalíbilo víc věř mi, přemýšlím že si zahraju znova Castlevaniu: Symphony of the night PS1 na své ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 já jsem docela koukal když sem na PS pv dracula x chronicles si odemk SotN a tam byly 2 relikvie navíc orpoti PS1 hře :shock: a taky sem neměl odemčeno vše v hlavnim menu (myslim to jak tam je time attack, colours apod.) nvm no. já hlavně u dska nvm jak to je s iso/romkama a jak to funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 kdyžtak přes pm pořešíme :) já teď valím ten portrait of ruin a jsem u finálního bosse Braunera...už mám i True Vampire killer bič po jeho zničení pak ještě ale hra dál trochu pokračuje :) v takovém vedlejším kole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 dohrál sem na DSku dawn of .... ale nenadchlo mě to - další pokračování sem po pár minutách vypl když sem zjistil že je to v podstatě zase to samé - tenhle typ her mě nebaví - nebo mě nezabaví na moc dlouho. Ale některé možnosti hry se mi líbily - například nákup a vylepšování zbraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 smůla mě to baví ale nechápu...tebe to nenadchlo a dohrál jsi? ta hra má hodně možností a musíš ji pochopit pořádně :) jsou tam takové finty a možnosti že by ses divil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 dawn of sorrow či jak se to píše sem dohrál - zničil toho bosse a pak konec hry dál už to nešlo - bylo to ale už před delší dobou tak nevím jestli sem někde neudělal chybu. Právě dohrál sem ji, a šptně sem to předtím napsal - ze zaátku mě to bavilo - proto sem to dohrál, ale když sem viděl další díl tak to mě právě zklamalo - zase taková hopsačka. Ono už i ke konci toho dawn of... mě to moc nebavilo a dorával sem spíše ze setrvačnosti a z nudy no :-D Nevim, možná se k tomu vrátím, ale nejdřív dohraju dragon ball :.D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 a na kolik by me asi vyslo nds se stylusem a moznosti hrat romky? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 použité možná tak 3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 a na kolik by me asi vyslo nds se stylusem a moznosti hrat romky? ;) kdosi tu prodával NDs + něco k tomu za 1800 - člověk musí mít luck no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.