xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 kdo dohrál hrál tuhle hru a má nějaké specialitky o které se rozdělí :) Citovat
Arcane Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 Zbožňuju Castlevanii. škoda že na NDS je tolik castlevanii který si nemužu zahrát protože nemám NDS:(. nechce se mi kupovat kvuli dvoum hrám. Ostatní astlevanie sem dohrál všechny :) Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 teď už vyjdeš třetí díl a co jsem viděl ukázky tak masakr...myslím že tak velká investice to není a těch her by se ti určo zalíbilo víc věř mi, přemýšlím že si zahraju znova Castlevaniu: Symphony of the night PS1 na své ps2 Citovat
Arcane Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 já jsem docela koukal když sem na PS pv dracula x chronicles si odemk SotN a tam byly 2 relikvie navíc orpoti PS1 hře :shock: a taky sem neměl odemčeno vše v hlavnim menu (myslim to jak tam je time attack, colours apod.) nvm no. já hlavně u dska nvm jak to je s iso/romkama a jak to funguje :D Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 kdyžtak přes pm pořešíme :) já teď valím ten portrait of ruin a jsem u finálního bosse Braunera...už mám i True Vampire killer bič po jeho zničení pak ještě ale hra dál trochu pokračuje :) v takovém vedlejším kole :) Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 dohrál sem na DSku dawn of .... ale nenadchlo mě to - další pokračování sem po pár minutách vypl když sem zjistil že je to v podstatě zase to samé - tenhle typ her mě nebaví - nebo mě nezabaví na moc dlouho. Ale některé možnosti hry se mi líbily - například nákup a vylepšování zbraní Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 smůla mě to baví ale nechápu...tebe to nenadchlo a dohrál jsi? ta hra má hodně možností a musíš ji pochopit pořádně :) jsou tam takové finty a možnosti že by ses divil :) Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 dawn of sorrow či jak se to píše sem dohrál - zničil toho bosse a pak konec hry dál už to nešlo - bylo to ale už před delší dobou tak nevím jestli sem někde neudělal chybu. Právě dohrál sem ji, a šptně sem to předtím napsal - ze zaátku mě to bavilo - proto sem to dohrál, ale když sem viděl další díl tak to mě právě zklamalo - zase taková hopsačka. Ono už i ke konci toho dawn of... mě to moc nebavilo a dorával sem spíše ze setrvačnosti a z nudy no :-D Nevim, možná se k tomu vrátím, ale nejdřív dohraju dragon ball :.D Citovat
Arcane Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 a na kolik by me asi vyslo nds se stylusem a moznosti hrat romky? ;) Citovat
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2008 použité možná tak 3-4 Citovat
Guest Kyssi Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2008 a na kolik by me asi vyslo nds se stylusem a moznosti hrat romky? ;) kdosi tu prodával NDs + něco k tomu za 1800 - člověk musí mít luck no Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.