Hannibal411 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Myslim že první screeny z PSP verze FIFA 09 sem našel na stránce fifa09.de. Podle mě vypadaj doceal dobře, už zase o kousek reálnějc. . Díky za thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 nemůžu si pomoct ale vypadá to uplně stejně jako 08...podle mě se stím moc nepářou na PSP to odbijou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 vypadá to otřesně a myslím že tak to bude i s hratelností....sporty prostě jedině na nextgenu vše ostatní je otřesné včetně pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Podle mě to vypadá stejně :lol: nemůžu si pomoct...;)A když o trochu reálnějc tak opravdu o trochu...vypadá to na stejný titul.Ale zahraju...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Myslim že první screeny z PSP verze FIFA 09 sem našel na stránce fifa09.de. Podle mě vypadaj doceal dobře, už zase o kousek reálnějc. prosím tě nepodíval by ses po NHL 09?jestli vůbec na psp je!díky moc!pošlu ti klidně thanks! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hannibal411 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Njn, na PSP s Fifou už moc graficky EA asi nevymyslí, ale prej tam má bejt vylepšenej mod Be a Pro a nový animace. Na PC to sice zase nebude next-gen grafika, ale podle mě se to docela zlepšilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 stejný jako 08 ... EA už na PSP se*e ... zaktualizuj soupisky a hop - Riccitello je zase o kousek blíž Billovi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hannibal411 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 prosím tě nepodíval by ses po NHL 09?jestli vůbec na psp je!díky moc!pošlu ti klidně thanks! Zatim nejsou, ani nevim ejstli NHL na PSP bude, ale mylsim že jo, ale zatim jsou známý screeny jenom z XboXU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 ^^ NHL 08 na PSP nebylo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 NHL 09 na psp nebude a co cakate od EA ze urobi na psp ? :lol: akurat na fife aktualizuju zostavy spravia nove menu , cena 2k a hotovo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hannibal411 Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 ^^<M4rr]~~: jj to vim, ale abvime se o 09;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 stejný jako Fifa 06,07,08, ...... :dozey... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 na e3 na tom jejich webu oficialnim bylo ze NHL 09 bude i na PSP :) ale nebylo to uvedeno na E3 konferenci tak nevim,ale jinak k tematu ..ve fife se mi nelibi travnik nevim vubec proc,ale myslim ze i tenhle rok bude ve znameni Pro Eva(na hrej bylo ze majii licenci na Ligu mistru nebo tak neco :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 NHL stejne jako loni na PSP nezamiri a duvod je jednoduchy, z FIFy pro PSP se daji vytriskat aspon nejaky prachy, ale NHL neni tak silna serie, aby se EA vyplatilo delat ji na PSP, kdyz si ji beztak 80% lidi stahne z netu, pak je to tezky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 by ale mohli aspoň co dva roky dělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejsy Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 To teda chci vidět jak to bude vipadat na pc jestli to bude bude stejný jako 08 tak to je na nic si to stahovat nebo kupovat:dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 jo no...na pc by mohli udelat next-gen grafiku a ovladani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 na PC neni next-gen grafika mozna.. protoze tam nejde jen o grafiku ale o AL .. a u ty nesnizis detaily.. proto by next-gen fifa sla na PC jen s 2-3 jadrovejma procesorama, ktery jeste porad strasne moc lidi nema.. proste by se jim to nevyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Pravda, vypadá to pořád stejně ... Nic nového, nic zajímavého ... Na Xboxu / PS3 možná ... Ale tohle je už je nudné ... na PC neni next-gen grafika mozna.. protoze tam nejde jen o grafiku ale o AL .. a u ty nesnizis detaily.. proto by next-gen fifa sla na PC jen s 2-3 jadrovejma procesorama, ktery jeste porad strasne moc lidi nema.. proste by se jim to nevyplatilo Do pár let už bude mít každej 4 jádrový PC/ NB ... Už teď se to prodává za pár šupů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 no wiki o nhl 09 na psp taky nic nerika.....takze asi to fakt nebude..... jinak kdyz ja se kouknu na fifu ci NHL 2001 tak vubec zadny rozdil s nejnovejsima dilama tam nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 zmenej textrury, mozna zase vylepsej fyziku mice.. a maj novej dil. uz se to docela casto opakuje, nejaka revoluce by neskodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=QgtkDdpEl88&eurl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 FIFU zatracuji na všech platformách, poslední díl co mě ještě bavil byl 2000, pak jsem fotbal na PC prakticky nehrál až do příchodu PES 3, v následujících letech jsem nahrál snad tisíce hodin v této sérii a jelikož jsem si nedávno pořídil PSP, zajímalo by mě, jestli je na tom lepší PES 6 nebo PES 2008. Pokud se jedná de fakto o konverzi z "větších" platforem, bude pro mě stravitelnější asi PES 6, poněvadž PES 2008 mi až nechutně připomíná FIFU :roll: Než kupovat novou FIFU, se imo vyplatí počkat na Q1 2009 a koupit nový PES 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 mohli by tam ale přidat aby sme si mohli vytvořit postavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 pořád stejný :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.