vsacan Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Hraje to tu někdo?Viděl jsem video s "critical finish".Nějaký speciální komba jako Fatality v Mortal Kombatu.Neví někdo,jak se to dá udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Tak to nevim,ale mě by spíš zajímalo jak se otevřou ty speciální postavy jako Darth vader a ještě jedna nějáká tam bude zbývá tam na ní místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Tak to nevim,ale mě by spíš zajímalo jak se otevřou ty speciální postavy jako Darth vader a ještě jedna nějáká tam bude zbývá tam na ní místo Darth Vader je jenom u PS3 (možná bude jako stažitelný obsah, ale kdo ví) ostatní uzamčené postavy si můžeš koupit v sekci Custom Creation (nebo tak nějak se to jmenuje) a Yodu by jsi měl mít u Xbox verze hnet od začátku. EDIT: A k získání tajného Vaderova učedníka snad stačí jenom dohrát Arcade mode s Yodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Ja to hraju a vůbec neumim ten critical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 EDIT: A k získání tajného Vaderova učedníka snad stačí jenom dohrát Arcade mode s Yodou. Cože? Tam je i nějaký učedník? :) To bude pecka, už se těším, až se dostanu dom a zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 taky bych zkoušel ale xko už není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Cože? Tam je i nějaký učedník? :) To bude pecka, už se těším, až se dostanu dom a zkusím to. Jop je tam je to postava ze hry Star Wars Force Unleashed a lze získat dohráním Arcade modu za Yodu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emeth Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Soul Gauge & Critical Finish Soulcalibur IV will feature an all-new Critical Finish system. Next to players' Health Meters is a colored gem that represents the "Soul Gauge." Starting green, the meter will change to blue when attacking and change to red when guarding. When the gem is pure red, an opponent can do a strike that breaks off a part from the character's armor, altering their appearance and making him or her weaker for the remainder of the match. More damage is inflicted on the area of armor that was destroyed. There are also three green boxes below the gauges, reflecting the state of the characters' armor: high, mid, and low. If the character manages to empty out the opponent's Soul Gauge again, he or she will get a short chance to perform a powerful Critical Finish move, which will defeat the opponent instantly, by pressing all four face buttons at the same time. Each character has his own personal Critical Finish move. Namco says that it developed the Soul Gauge to decrease the benefits from constant guarding, thus giving the game a faster tempo and making the matches more offensive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jo tak jsi měl pravdu Johnny k odemknutí toho učedníka stačí akorát dohrát arcade za yodu,ale stejně tam je ještě jedno prázdné pole nahoře u těch speciálních postav.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 EMETHE Okopírovat text z wikipedie umím taky.Ale jelikož neumím anglicky a překlad na googlu je víc než zoufalej,tak mi to laskavě přelož ať z toho něco mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-liker-cz Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 sakra.. vader exkluzivni obsahg na ps3??? sakra sakra, 1 hra u ktery me stve bonusovej obsah... proc jen mi boxari musime mit toho zelenyho skrcka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 a co ps3 zas nemaj yodu tak co to si nevybereš někomu se víc líbí ten a někomu ten druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jo tak jsi měl pravdu Johnny k odemknutí toho učedníka stačí akorát dohrát arcade za yodu,ale stejně tam je ještě jedno prázdné pole nahoře u těch speciálních postav.... No já se upřímně řečeno modlím za stahovatelnýho Vadera ale kdo ví? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jo ja to taky hraju, ale nejak mi to nejde, hraju s yodou a nemuzu porazit toho nabusence s tim klavidem nebo co to ma:) jinak tohle taky mozna bude zajimava mlaticka:) Mortal Kombat VS. DC Universe vice na www.gametrailers.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 sakra.. vader exkluzivni obsahg na ps3??? sakra sakra, 1 hra u ktery me stve bonusovej obsah... proc jen mi boxari musime mit toho zelenyho skrcka..... Vzdy tuzime po tom co nemame ... vsak x-liker-cz? :D Ja som spokojny s Yodou. Yoda | Darth Vader Dobro | Zlo Xbox | PS3 Chapete tu analogiu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 způsob jak si zahrát za Kratose z GOW :) - nevim jestli to jde i na Xbox verzi ale na PS3 určitě Want Kratos in Soul Calibur IV? Then make it happen Ever dreamed of playing as Kratos in Soul Calibur IV? Well now's your chance to make it a reality. You'll need a whole lot of equipment to make it all happen, of which is detailed below. quote: So, here's a laundry list of what creation pieces you'll need as well as instruction on how to edit them. If you follow the directions carefully, you'll end up with a pretty decent Kratos look-a-like. Given the tool set, this is pretty much as close as you can get! We hope you enjoy creating and fighting with Kratos. Keep in mind, you'll have to unlock certain pieces of equipment, so don't be surprised if you can't find certain pieces. Just keep playing the game and complete "Battle Records" to gain more equipment. Equipment Undergarments: Protective Tattoo Arms: Asura Bracelets Lower Body: Executioner's Belt Legs: Executioner's Boots Model Information Physique: +40 Muscularity +50 Male Voice: 6 Pitch: -50 Hair: Nothing Male Face: 18 Eyebrow: Color 1 -- 0:06,32 Eye Color: Color 1 -- 0:06,32 Skin Color: Color 1 -- 0:01,01 Base Equip: Color 1 -- 0:01,32 Style/Weapon Style: Cervantes Weapon: Phlegethon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 já myslím že jo je to vlastně editnutí postavy, ale kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Jasně to je jenom návod jak si ho udělat v editoru postav tzn můžeš si to udělat i na Xboxu i podle toho postavení je vidět, že má bojový styl Cervantese. Co se týče rozdělení Yoda - Xbox / Vader - PS3 přijde mi to dobře rozdělený, když si vezemete, že lidem z Namco je jedno jak to rozvrhnou, tak prostě černýmu stationu dali Vadera a Xboxu, který má jako ikonu zelenou barvu přidělili Yodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 to ano ale to neznamená že to na Xbox verzi jde taky ... ;) btw na Xbox verzi jsou jak Yoda tak Vader ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Tekken: Fakt? Nevíš náhodou jak získat vadera na xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 to ano ale to neznamená že to na Xbox verzi jde taky ... ;)btw na Xbox verzi jsou jak Yoda tak Vader ... Hele sorry Tekku ale to je podle mě blbost pro Xbox Yoda, pro PS3 Vader pro oba Vaderův učedník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Tekken: Fakt? Nevíš náhodou jak získat vadera na xboxu? netušim jak .... Hele sorry Tekku ale to je podle mě blbost pro Xbox Yoda, pro PS3 Vader pro oba Vaderův učedník. ne, opravdu v Xbox verzi je i Vader... 100% Confirmed: Yoda and Vader on Soul Calibur IV retail discWith a little help from the inside, we've figured out that VADER and YODA are both on the SOUL CALIBUR IV Xbox 360 retail disc. The content is actually on the disc straight from retail, so let's hope Namco Bandai don't charge to unlock these characters. Here's a video we created as proof and we're sure PS3 owners can experience the same fun, our lips are sealed for now however! Soul Calibur Director is lying, we've already proved Vader and Yoda are on 360 together When asked if there will ever be a time when Vader and Yoda will ever be on the same console in Soul Calibur IV, Katsutoshi Sasaki told MSXbox-World that "We don't have any plans for that". However, we have already proved and experienced otherwise, BOTH characters are on the Xbox 360 version retail disc and let's just hope that Namco Bandai don't try and charge to unlock them but you will all know how to get them yourselves before that time comes! Read our earlier scoop here and check out our recorded video below... http://www.youtube.com/watch?v=BRGKhkn6vbY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 netušim jak ....ne, opravdu v Xbox verzi je i Vader... Tak to teda vážně nevěřícně zírám. Je možné, že ve hře Vader je ale spíš ho nepůjde odemknout jako hratelnou postavu (nebo spíše ne hnet až po odemknutí patchem z netu). V tom achievementu je napsáno "utkej se s Yodou" a mám pocit, že takový achievement jsem dostal, když jsem s Yodou porazil Yodu v Arcade modu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 omg dá ti důkaz a furt budeš mlet svoje, řekl že je v x360 verzi a je tam tak už nad tím přestaň bádat a nebo se podívej na net odemknutí hratelných postav Algol Beat Story mode with a character that faces him as the last boss Amy Purchase her in the Character Creation for 4000 gold Angol Fear Defeat her in Story Mode Ashlotte Defeat her in Story Mode Cervantes Purchase him in the Character Creation for 4000 gold Hong Yun-seong Purchase him in the Character Creation for 4000 gold Kamikirimusi Defeat her in Story Mode Lizardman Buy for 4000 gold Rock Purchase him in the Character Creation for 4000 gold Scheherazade Defeat her in Story Mode Seong Mi Na Highlight and purchase for 4000 gold Setsuka Highlight and purchase for 4000 gold Shura Defeat her in Story Mode Sophitia Purchase her in the Create a Soul mode for 4000 Gold. Talim Buy her for 4000 gold in Character Creation mode. The Apprentice Beat Arcade mode with Yoda Yoshimitsu Highlight and purchase for 4000 gold Zasalamel Buy him for 4000 gold in Character Creation mode. takže Vader není zřejmě hratelná postava, ale ve hře je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 ale divný je že oni v tom videu hrajou za něj a ne proti němu,někde na netu jsem četl něco že by to mělo bejt jako DLC ale tady oni zase píšou že to maj v normální verzi tak to jsem z toho jelen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.