Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Soul Calibur 4

vsacan

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hrajete to tu nekdo?Ja si to koupil predevcirem mam odehranych uz par hodin a asi 430G...

Nedal by nekdo on-line?

Je to super mlaticka konecne neco jineho nez ty ostatni {Virtua Fighter 5, Dead or Alive 4,....}...

A jak jste daleko v Tower of lost Souls?Ja sem asi v 37 patre al to uz se fakt neda...Zabit 3lidi za 80sekund to uz je celkem sileny...

A postava?Za jakou hrajete?

Ja za Kirika to je zabijak jako bitch....

No tak kdyby ste nekdo chteli dat online rezbu dejte vedet......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Já hraji hlavně za Mitsurugiho. Docela mě baví postava Yody jenom veškeré ty jeho úskoky mě mockrát stály život pádem do propasti :/

Dragunov mohly by jsme si dát zápas :) Jinak Tower of Lost Soul zkoším ale přijde mi to neuvěřitelně těžký, je hodně důležitý si upravit postavu. Já jsem si například vylepši Mitsurugiho, aby měl regeneraci životů po každém zásahu nepřítele, co používáte vy?

Odkaz ke komentáři

No to Tower of Souls je fakt děs, ale na druhou stranu Survival docela nahrazuje protože tam zůstat naživu je vážně bitva.

Mardy: Já mám stejný problém s Appreticem, když jsem ho potkal v Arcade, tak to byl vážně nepříjemný souboj ale vůbec se mi za něho nedaří hrát.

Odkaz ke komentáři

Si tu stezujete jak sou tezsky 11,12,13 levely v Toweru...

Pockejte si do 46levelu...100s casovej limit na 3postavy....Nic moc...

A posledni level 60 v Toweru...Ano sice je proti vam pouze 1hrac [Algol] ale ma maximum zivotu, uhyba jak prase, dobiji si zivoty jak prase atd...

Tower jsem dohral asi pred tydnem a neco....

Do 40levelu to byla pohodicka :)

Odkaz ke komentáři

HA ! tak uz jsem na to prisel :P

Vedle vasich healthu a healthu vaseho enemy je takove kolecko zezacatku mam pocit zelene, pokavad do nekoho rezete a on se brani tak vam nabiha to kolecko do modre barvy a jemu do cervene pokavad vam to bude zarit modre a jemu cervene co ze je dobre, az vam znovu vykryje dalsi utok okamzite na to zmacknete LB ! a Critical Finish je vas :)

Takze pokavad si to chcete zkusit jdete do Training nastavte si Soul Gauge enemy na empty a vas na max :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Vzdy tuzime po tom co nemame ... vsak x-liker-cz? :D Ja som spokojny s Yodou.

Yoda | Darth Vader

Dobro | Zlo

Xbox | PS3

Chapete tu analogiu? :D

Dobře :)

Btw se mi zdá, ne na ps3 je to krapet jednodužší... hrál ste ještě někdo obě dvě verze?

A ten kritic. finish taky furt neumim :cheesygrin: ale krom toho, že mi utekly aichy mi to nevadí 8)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Zdar jak pls Otevru dalsi postavy? treba ty ze starwars a tak? vetsinu co slo jsem koupil,hraju to asi treti den v kuse a ani jedna postava ze SW jediny yoda ten tam byl jako zaklad,v modu na patra jsem asi v 22 to me uz neba a je to tezsi a tezsi:) dik za info

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu