NEOZALMAN Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 čau mam problemek, sehnal jsem hdd 20gb , ale jaksi mi to xko nenajde. Nevíte čím dostat do hdd novej fw ?? :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jak nenajde? Mas spravne nastavene jumpery, naformatovano apod..? No, nevim jestli je FW na HDD, ale jednoduse tim, ze to zkopirujes z jineho HDD z Xka.. (ale neverim, ze je FW na HDD..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jak nenajde? Mas spravne nastavene jumpery, naformatovano apod..?No, nevim jestli je FW na HDD, ale jednoduse tim, ze to zkopirujes z jineho HDD z Xka.. (ale neverim, ze je FW na HDD..) no takhle, koupil jsem orig hdd na xko, ale proste ho xbox nenajde, hodí mi hlasku E65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm tak E68 :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Ak mas este zaruku reklamacia vyzera ako najracionalnejsie riesenie. Nema cenu rozoberat HDD alebo sa s nim inak zabavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Ak mas este zaruku reklamacia vyzera ako najracionalnejsie riesenie. Nema cenu rozoberat HDD alebo sa s nim inak zabavat. ne ne zaruku už nema, ja ho koupil ,z aukra, ten borec říkal, že nekdy jede a nekdy ne, ale mne nejde vubec,přitom v pc normal funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Treba tam je nejakej blbej kontakt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubika1 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Chjo, mám úplně stejnej problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NEOZALMAN
čau mam problemek, sehnal jsem hdd 20gb , ale jaksi mi to xko nenajde. Nevíte čím dostat do hdd novej fw ?? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts