Richardo911 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Chcel by som vediet ze ktorym navodom mam flashovat 1. navodom od neona http://www.console-forum.net/showthread.php?t=18383 (ten sa mi zda najlepsi) 2. od niklika http://www.console-forum.net/showthread.php?t=24380 3. alebo este jeden som nasiel na SVK fore cez DoshFlash?? a este ak chcem spustit irep tak spustim jednine v tedy teda nabotujem ak budem mat pripojene xko z PC? predom dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já bych to dělal podle neona , ale záleží na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 no ja si tiez myslim ze ten je naj ale chcem vediet ze ci je vsetko 100% kto robil cez jeho navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 .oba návody jsou 100% funkčí..oba jsem zkoušel ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 ok dikes toto som chcel pocut a ak flashujem hrozi mi brick alebo nieco take ako na PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jo, bacha u navodu od neona... pri poslednim kroku nevypinej konzoli ! obcas se ti nezacnou zapisovat banky (jako vcera me ) ;) byl sem u posledniho kroku ... vypnul sem teda xko... pak sem ho mel zapnout a nic.... tak sem dal reset a mel sem dost prace abych dal xbox zpet dohromady ;) takze ho nevypinej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 pockaj ja nechapem teraz ze kedy ho nemam vypinat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já to delal podle toho prvního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jo, bacha u navodu od neona... pri poslednim kroku nevypinej konzoli ! obcas se ti nezacnou zapisovat banky (jako vcera me ) ;) byl sem u posledniho kroku ... vypnul sem teda xko... pak sem ho mel zapnout a nic.... tak sem dal reset a mel sem dost prace abych dal xbox zpet dohromady ;) takze ho nevypinej... a co si ako si to spravil??? potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 .. pak musel hodit zpet vlastni zalohu - ktera je dost dulezita ;) .. brick nehrozi, ale hrozi, ze si oddelas FW mechaniky a pokud nemas zalohu, tak ti na mechanice pujde maximalne prehravat filmy, hry nepujdou - muzes pak leda na reklamaci, ci koupit novou mechaniku ;) (ale klasicky brick nehrozi, protoze nezasahujes do FW konsole, ale do FW mechaniky..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 ok a ako hodim s5 tu zalohu mechaniky a kde ju budem mat na USB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
Chcel by som vediet ze ktorym navodom mam flashovat
1. navodom od neona http://www.console-forum.net/showthread.php?t=18383
(ten sa mi zda najlepsi)
2. od niklika http://www.console-forum.net/showthread.php?t=24380
3. alebo este jeden som nasiel na SVK fore cez DoshFlash??
a este ak chcem spustit irep tak spustim jednine v tedy teda nabotujem ak budem mat pripojene xko z PC?
predom dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts