Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP a Infraport

Guest Anonymous

Otázka

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Guest Anonymous

Pokud bude PSP sloužit jako ovládání pro PS3 tak to asi určitě nebude přes IR, ale spíš Wifi, příp. USB. Přece pro komunikaci dvou IR zařízení se musej obě "vidět", musej bejt namířený víceméně proti sobě.

Představa, jak se snažim třeba ovládat nějakou hru (pokud bylo myšleno, že PSP bude fungovat i jako gamepad pro PS3) a pořád mířim IRdčkama proti sobě :)

Teď jsem někde zahlíd nějakej homebrew prográmek pro kopírování souborů mezi dvěma PSP právě přes IR, ale ani jsem ho nestahoval. Už proto, že nemám dvě PSP :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Guest Anonymous

přesně tak kdybyste se pořád nezabývali kdejakými downgrady a stahovali pravidelne updaty tak byste tohle vedeli napriklad ve verzi 2.5 uz muzete s pouzitim base station prijmat pres wi-fi tv signal

Odkaz ke komentáři

• 0
přesně tak kdybyste se pořád nezabývali kdejakými downgrady a stahovali pravidelne updaty tak byste tohle vedeli napriklad ve verzi 2.5 uz muzete s pouzitim base station prijmat pres wi-fi tv signal

Vidis ja novy nestahuju ale tohle vim...ty to snad vyuzivas? koupil sis na tu tu blbost co k tomu musis mit?Pripada mi to zbytecny a krom toho lidi se tady bavi o infraportu protoze nejede a ne o wifine o ktery kazdej vi ze facha...

Odkaz ke komentáři

• 0
tak ale proč to tam nehodili hned od začátku? Nebo leda že by jsi chtěli nalákat zákazníky na lépe protipirátsky zabezpečenej FW...
treba ho navrhari dali do psp a pak programaori pro nej nenasli vhodny uplatneni a nechali ho byt :)...treba je to ale fakt takovy darecek pro verny majitele...vsichni mame psp, casem pak pribude mnohem vyssi vykon a IR...ja se treba tesim :)
Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

Tady je konkurencní forum kde trochu o tom ird mluvi (cesky). Je to o ovladani TV diky infra v PSP, zda jsem to dobre pochopil.. Ale jen TV PHILIPS.. Pry to funguje!!!

http://andrewsm.net/psp/forum/showthread.php?t=1079

Odkaz ke komentáři

• 0

mno a taky dokázalo potěšit...třeba s online režimem ps2...i když se značnym spožděnim bez podpory...mno ale i tak :D....btw přepisovatelný fw je podle mě slušný krok kupředu co se tůče funkčnosti a kvality konzole...bůhví co si na nás eště vymyslí :D (doufam že dost věcí ;) )

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

tak tohle me fakt hafo moc zajima,kde se da ten base station koupit?Nebo co to vlastne je?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu