zeNík Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Hoj bavi me tenhle styl her tech her je moc to vim Johanka wild arms Final fantasy atd. ale ja mam malou kartu tak bych potreboval aby mi nekdo poradil jednu nejlepsi z nich ktera ma i dobrey pribeh anglicky moc neumim tak aby to slo zjistit i nejak podle postavicek atd premejslel sem ze zacnu Disgaea Afternoon of Darkness ale tak radsi se zeptam tak co vy na to ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 FF: crisis core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já bych zkusil tu Johanku, evím jak jsi na tom s tou ájinou,ale v dnešní době snad tu, kterou je v Johance zvládneš )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 FF: Crisis Core nepatri mezi vyse uvedene tahove RPG strategie;-) Ja osobne mohu hru Disgaea do porucit jako nejobsaznejsi z vyse uvedenych. Na hodne dlouhe hrani velmi doporucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 to je sice pravda ale z těch her je nejlepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 no nejlepsi ti tady napise FF, ale ja bych ti doporucil spis Johanku, prisla mi jednodussi, ta anglictina je tam na urovni stredne pokrocileho, mozna nizsi a pribeh se mi taky libil...skoukni videa na youtube na FF a pak na Johanku a uvidis, ze johanka je celkove jednodussi...pro me byla idealni, jednou jsem to dohral, ale protoze to bylo v dobe, kdy jsem jeste paril jakoze hodne, tak ji vystridalo GTA...takze asi tak....jestli chces neco jednoduchyho, tak johanka, jestli slozitejsi, tak FF...Podotykam, ze nemam zkusenost s temi ostatnimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 to je sice pravda ale z těch her je nejlepší :D To je jednak diskutabilni, druhak to naznacuje OT. Drzme se tematu;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Na tahové RPG bych ti poradil hlavně NDS :lol: Ale pravda je že Jeanne d'Arc je dobrá, má zajímavej příběh, do gameplaye žádné moc extra novinky, ale (skoro) perfektní systém tahovek už není moc třeba obměňovat... Angličtina, no nevim, asi nebudeš rozumět detailům ale ten obraz z toho získáš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Na tahové RPG bych ti poradil hlavně NDS :lol: Ale pravda je že Jeanne d'Arc je dobrá, má zajímavej příběh, do gameplaye žádné moc extra novinky, ale (skoro) perfektní systém tahovek už není moc třeba obměňovat... Angličtina, no nevim, asi nebudeš rozumět detailům ale ten obraz z toho získáš :D Pozor na OT - jsi v topiku pro PSP! A navic jako majitel obou pristroju nemohu souhlasit. Ovladani stylusem pro tahovku neni idealni a vyber prozatim zhruba stejny. U drobnych postavicek na malem bitevnim poli hrac doceni spis vyssi rozliseni, nez revolucni ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 v tom případě doporučuji PSX hru Vandal Hearts 2- sice ne nijak rozvětvená ale příběhem a možnostma je to pro mě nej tahová hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Woow tak jak tak koukam tak se asi vsichni pridavaj k johance tak zkusim ale jak radil Luk3z^ se asi jeste juknu na youtubka :) ale ztm dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jj nejvic me chytla Johanka..tu doporucuji!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.