Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tahovy RPG..

zeNík

Recommended Posts

Hoj bavi me tenhle styl her tech her je moc to vim

Johanka

wild arms

Final fantasy

atd.

ale ja mam malou kartu tak bych potreboval aby mi nekdo poradil jednu nejlepsi z nich ktera ma i dobrey pribeh anglicky moc neumim tak aby to slo zjistit i nejak podle postavicek atd premejslel sem ze zacnu Disgaea Afternoon of Darkness ale tak radsi se zeptam tak co vy na to ?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nejlepsi ti tady napise FF, ale ja bych ti doporucil spis Johanku, prisla mi jednodussi, ta anglictina je tam na urovni stredne pokrocileho, mozna nizsi a pribeh se mi taky libil...skoukni videa na youtube na FF a pak na Johanku a uvidis, ze johanka je celkove jednodussi...pro me byla idealni, jednou jsem to dohral, ale protoze to bylo v dobe, kdy jsem jeste paril jakoze hodne, tak ji vystridalo GTA...takze asi tak....jestli chces neco jednoduchyho, tak johanka, jestli slozitejsi, tak FF...Podotykam, ze nemam zkusenost s temi ostatnimi

Odkaz ke komentáři

Na tahové RPG bych ti poradil hlavně NDS :lol: Ale pravda je že Jeanne d'Arc je dobrá, má zajímavej příběh, do gameplaye žádné moc extra novinky, ale (skoro) perfektní systém tahovek už není moc třeba obměňovat... Angličtina, no nevim, asi nebudeš rozumět detailům ale ten obraz z toho získáš :D

Odkaz ke komentáři

Na tahové RPG bych ti poradil hlavně NDS :lol: Ale pravda je že Jeanne d'Arc je dobrá, má zajímavej příběh, do gameplaye žádné moc extra novinky, ale (skoro) perfektní systém tahovek už není moc třeba obměňovat... Angličtina, no nevim, asi nebudeš rozumět detailům ale ten obraz z toho získáš :D

Pozor na OT - jsi v topiku pro PSP! A navic jako majitel obou pristroju nemohu souhlasit. Ovladani stylusem pro tahovku neni idealni a vyber prozatim zhruba stejny. U drobnych postavicek na malem bitevnim poli hrac doceni spis vyssi rozliseni, nez revolucni ovladani.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu