Roller Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 pls lidi je tu nakej navod jak flashnout psp pomoci Pandora battery a Magic stick pls hodte mi link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 tady ho mas ale priste se podivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jee to sem nasel taky to je moc slozity :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 neni jestli chces tak si me ho do icq a ja ti pomuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 no ona mi za chvili prijde Pandora battery postou takze cekam :) kdybych neco nevedel pisknu diky pls potrebuju Help psp mi nenabiji Pandoru baterku pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 vsak cemu to vadi ze ti tot u baterku nabiji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Nechapu jak si to myslel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 pls potrebuju Help psp mi nenabiji Pandoru baterku pls poradte vsak cemu to vadi ze ti tot u baterku nabiji? on psal nenabíjí :) -------------- už se to tu řešilo, stačí vyzkratovat kontakty baterky nějakým drátkem :) (nebouchne jen bude malá jiskra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Lol skratovat fakt nic nechci ale jo pomalu se nabiji uz mam 31% Heč :D ///ok vyřešeno locked tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roller
pls lidi je tu nakej navod jak flashnout psp pomoci Pandora battery a Magic stick pls hodte mi link
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts