Kapr12 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Kdyz ho zapnu tak mi nejde displej (proste cerny displej) jenom recorvery a mam to reklamovat vymeni mi to??:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 co si dělal ? něco s flash pamětí ? je to jen semi-brick..můžeš si to klidně sám opravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr12 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 co si dělal ? něco s flash pamětí ? je to jen semi-brick..můžeš si to klidně sám opravit a jak?? este ze tak uz myslel ze jsem 5 tisic hodil z okna :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 normálně flashneš přes Pandoru :) http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 jen až to budeš kopírovat na kartu Tak Dcv místo do PSP/GAME/Dcv5/EBOOT.PBP nakopíruješ do PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP (prostě složku Dcv5 v GAME přejmenuješ na RECOVERY) a pak v Recovery dáš možnost Run program at: PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP a uděláš si tak MMS a pak to samý s PB ;)..snad si to pochopil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr12 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 normálně flashneš přes Pandoru :) http://console-forum.net/showthread.php?t=11173jen až to budeš kopírovat na kartu Tak Dcv místo do PSP/GAME/Dcv5/EBOOT.PBP nakopíruješ do PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP (prostě složku Dcv5 v GAME přejmenuješ na RECOVERY) a pak v Recovery dáš možnost Run program at: PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP a uděláš si tak MMS a pak to samý s PB ;)..snad si to pochopil :) jj diiiik fakt moc jsem ti vdecnej a to nemusim davat ten time machine atd. jenom proste dcv jo a jde to na fw4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jj i tm jsem zapoměl..prostě všechno co je v tom návodu na Dcv5 s multibootem :)..a ano jde to na všech CFW..(pod kernelem 2.XX,3.XX, 4.XX) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr12 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jj i tm jsem zapoměl..prostě všechno co je v tom návodu na Dcv5 s multibootem :)..a ano jde to na všech CFW..(pod kernelem 2.XX,3.XX, 4.XX) ja vim ze se ptam jak blbec ale to time machine taky do recorvery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jasně ;)...nejdřív tam hodíš TM..smažeš..pak to Dcv5..smažeš..pak pandora creator...flashneš..a jedeš dál :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr12 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 pandora creator to je co???:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 pandora creator to je co???:D:D Tim vytvoříš Pandoru (baterku)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 kapr jak řiká rajce na výrobu PB..tím Dcv5 udělá jen MMS...PB creator např Hellcat kterej je taky v návodu níž ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 vytvoreni pandora battery...no snad mas starsi desku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr12 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 vsem dik psp mam od prosince tak ji asi starsi budu mit jinak dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kapr12
Kdyz ho zapnu tak mi nejde displej (proste cerny displej) jenom recorvery a mam to reklamovat vymeni mi to??:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts