Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Z FW 2.01 chci na FW,na kterém jdou ISO hry

Guest petr44

Otázka

Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc

Udělej to podle topicu "Pro Začátečníky", takže: 2.71 -> 1.5 -> 3.02 OE-A -> 3.02 OE-B..

Ke tvému poslednímu dotazu -> Možnost, že si PSP brickneš tu je, sice malá, ale stále tu je. Ale pokud nemáš "špatnou" desku a budeš se řídit podle návodu tady na fóru, tak to máš bez-problémů :). Jinak raději si ještě překontroluj jestli nemáš desku TA-082 (viz. topic "Pro Začátečníky").

Návod jak na Upgrade i Downgrade máš v topicu "Pro Začátečníky".

Topic "Pro Začátečníky"

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330

Topic "Návod CF 3.02 OE-A"

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661

Topic "3.02 OE-B (Open Edition)"

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6748&highlight=oeb

Odkaz ke komentáři

• 0

skontroluj si či máš dosku ktora nie je TA-082, ale u teba by to nemal byt problem lebo mas 2.01, ale v sekcii Pre začiatočnikov je to dobre popisane.

Najprv ti treba ist na 1.50 a potom ti odporučam rovno na 3.02OE-A a potom hned na Bčko.

Ale radšej trikrat čitaj a raz delej. Ako maximalne raz čitaj a raz brickuj. :D

Odkaz ke komentáři

• 0
KUA JA NECI HRY ZA TISICOVKY!!!JA CI STAHLE ZADARA!!!

Zbytečně se nerozčiluj, dělá to vředy :)..

Kdyby jsi si pročetl ty linky co jsem ti sem postnul, tak se dozvíš, že ti ISA na 3.02 OE-B (Custom Firmware - už jen na tohle se podíváš v začátečnících, co to znamená .)) většinou bez-problémů "pojedou". :)

Odkaz ke komentáři

• 0
J ok.thx už tomu rozumím.Ste zlatí...Jo a etě dotaz.Když se to posere,co mám dělat?

Pokud to bude po přepsání fw ve flash paměti (prostě pokud se ti to nepokazí při začátku upgrade na cf; u tohohle si nejsem jistý jestli ej to před přepsáním nebo po nebo jak to je :)), tak stačí najet do Recovery Menu zapnout USB Toggle a nahrát si na MS podle návodu, které jsem už přiložil před pár posty :) složku Recovery do PSP a provézt zpětně downgrade na 1.5.

EDIT: Pokud budeš mít tu smůlu, že se ti to "pokazí" hend na začátku Upgrade na cf (myslím, že je to začátek, že?), tak je možné, že máš brick.

p.s: Doufám, že mne někdo opravíte, aby sem nepsal něco úplně...:)

Odkaz ke komentáři

• 0
Jsem tu delší dobu nebyl... proto se ptám co je lepší 3.02OE-B nebo 1.50...

THX

3.02OE-B je mnohonasobne lepsie... aj tak kedze mas FW 1.50 musis pouzivat Devhook ktory ide aj na 3.02 kedze niektore savy v 3.02 neidu ale hranie PSX hier je super vec...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu