Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Jdi to topicu pro Zacatecniky! Tam mas vsechno podrobne vysvetleny...Jinak z FW 2.01 bych udelal upgrade na 2.71 a na tom uz muzes hrat..... Ale lepsi by bylo, kdyby ses vysral na naky ISA a udelal upgrade na 3.03 a byl legal :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 legal ani ve snu to nedelej ja to udelal a lituju toho uz pul roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 legal ani ve snu to nedelej ja to udelal a lituju toho uz pul roku Njn, ta sem to zkusil, neee :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Hele.A určitě se to nějak nepojebe??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Urcite jo. Bud legal :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc Udělej to podle topicu "Pro Začátečníky", takže: 2.71 -> 1.5 -> 3.02 OE-A -> 3.02 OE-B.. Ke tvému poslednímu dotazu -> Možnost, že si PSP brickneš tu je, sice malá, ale stále tu je. Ale pokud nemáš "špatnou" desku a budeš se řídit podle návodu tady na fóru, tak to máš bez-problémů :). Jinak raději si ještě překontroluj jestli nemáš desku TA-082 (viz. topic "Pro Začátečníky"). Návod jak na Upgrade i Downgrade máš v topicu "Pro Začátečníky". Topic "Pro Začátečníky" http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 Topic "Návod CF 3.02 OE-A" http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661 Topic "3.02 OE-B (Open Edition)" http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6748&highlight=oeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Ale to 3.02... Na tom ISO nejde.ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 nn nedje, ael zato si uzijes hrani originalni hry :):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 skontroluj si či máš dosku ktora nie je TA-082, ale u teba by to nemal byt problem lebo mas 2.01, ale v sekcii Pre začiatočnikov je to dobre popisane. Najprv ti treba ist na 1.50 a potom ti odporučam rovno na 3.02OE-A a potom hned na Bčko. Ale radšej trikrat čitaj a raz delej. Ako maximalne raz čitaj a raz brickuj. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 KUA JA NECI HRY ZA TISICOVKY!!!JA CI STAHLE ZADARA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 firmware 3.02OE je špecialne upraveny (piratsky) firmware, ktory ma viac ako poloviaca tunajšich obyvateľov, ktorí paria iso hry, umožnuje jednoducho hrať iso hry a najnovšie má aj bezproblémovú podporu hier z PSone. kapíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 KUA JA NECI HRY ZA TISICOVKY!!!JA CI STAHLE ZADARA!!! Zbytečně se nerozčiluj, dělá to vředy :).. Kdyby jsi si pročetl ty linky co jsem ti sem postnul, tak se dozvíš, že ti ISA na 3.02 OE-B (Custom Firmware - už jen na tohle se podíváš v začátečnících, co to znamená .)) většinou bez-problémů "pojedou". :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Tady mas vše potřebně pohromade.. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6782 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Kde splaším ty Downgrady?Pls linky. A můžu to dát na 2.71 SE?Pojede to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Kde splaším ty Downgrady?Pls linky.A můžu to dát na 2.71 SE?Pojede to? Jdiné co ti k tomuto napíši je -> Přečti si zprávy co tu jsou od Maeko a ode mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 J ok.thx už tomu rozumím.Ste zlatí...Jo a etě dotaz.Když se to posere,co mám dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 J ok.thx už tomu rozumím.Ste zlatí...Jo a etě dotaz.Když se to posere,co mám dělat? Pokud to bude po přepsání fw ve flash paměti (prostě pokud se ti to nepokazí při začátku upgrade na cf; u tohohle si nejsem jistý jestli ej to před přepsáním nebo po nebo jak to je :)), tak stačí najet do Recovery Menu zapnout USB Toggle a nahrát si na MS podle návodu, které jsem už přiložil před pár posty :) složku Recovery do PSP a provézt zpětně downgrade na 1.5. EDIT: Pokud budeš mít tu smůlu, že se ti to "pokazí" hend na začátku Upgrade na cf (myslím, že je to začátek, že?), tak je možné, že máš brick. p.s: Doufám, že mne někdo opravíte, aby sem nepsal něco úplně...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Neboj nic sa ti neposere. Poriadne si vsetko precitaj predtym ako to spravis a nemas co pokazit. Ver mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Držte palce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Držte palce.... Nezapomeň mít nabitou baterku a PSP zapojené v nabíječce ;) Jinak hodně štěstí (ne že by ho bylo tolik potřeba :))... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubika1 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Jsem tu delší dobu nebyl... proto se ptám co je lepší 3.02OE-B nebo 1.50... THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Jsem tu delší dobu nebyl... proto se ptám co je lepší 3.02OE-B nebo 1.50...THX 3.02OE-B je mnohonasobne lepsie... aj tak kedze mas FW 1.50 musis pouzivat Devhook ktory ide aj na 3.02 kedze niektore savy v 3.02 neidu ale hranie PSX hier je super vec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Sláva podařilo se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 A etě něco.Když už teda mám to co potřebuju...Mám hru ve formátu iso.Potřebuju takovej ten loader?Nebo to jen hodím do té složky ISO v rootu a pofaká to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest petr44
Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts