Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Nepotrebujes nic. Maximalne si tu hru mozes stalcit na *.cso a usetri miesto na pamatovke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Kolik asi tak?Třeba z 700 MB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 To zalezi od typu hry. Niektore menej niektore viac. Skus a uvidis. Niektore veci skus aj vyskusat a nebudes musiet sa na vsetko vypytovat a ked na to prides sam tak mas z toho dva krat taku radost ver mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 :))) thx..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubika1 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Tak já už mám taky fw 3.02OE-B takže thx stejně si to tu budu muset ještě pročíst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 :))) thx..... máme tu dalšího spokojeného pspčkaře který kadí na originální hry...tak se mi to líbí jen tak dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mě osobně baví víc něco zkoumat, přenastavovat, flashovat pak si zahrát :) ne jako u světlé strany kde jenom strkaj umd do mechaniky a prenastavují čas :) :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest petr44 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Jn...lamky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest petr44
Lidičky plsa help.Mám FW 2.01(shit) a chci to dát na FW,na kerém fakaji ISO hry.Jestli by se našla nějaká dobrá duše a napsala mi tu přesný postup.byl bych jedině rád...pls mooooc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts