Jonny Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Ahoj chci se zaptat jaký Xko je nejlepší pro flash se kterým je to nejjednoduší a kde ho koupím a kdyby náhodou byl někdo kdo by ten flash zvládl udělat v Chrudimi nebo v Pardubicích rád bych zaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Nad X-kem taky právě přemejlim ale bojim se koupit třeba v bazaru nebo prostě použitej,kvůli tomu že bude něak zabanovananej nebo prostě to co podle fotky nebo zvnějšku nepoznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spacir26 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Bylo to bez hry,ale to mě moc netrápilo,když jsem pak doma zjistil že je tam Hitachi 078,kterou jsem si Flash a Kameo už mám stáhlý :) hele a nebylo to třeba tak že bylo to xko nějak vzhledově poškozeno a tak to prodávali takhle? nebo jako neúplný balení , že tam něco chybělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Byla to prostě Core verze ....ovladac pres USB ,trafo a kabel na scart a bez vady,,nejdřív jsem se tomu smál,že tam mají překlep ale pak my to nedalo a šel jsem se zeptat a prodavacka na mě:Ne pane opravdu je za 998Kč tak jsem neváhal:) ted uz mam HDD 20 GB + dva ovladace dalkový sám jsemsi ho flashl a jsem naprosto spokojený,,akorát mě štve že to je dárek pro syna na vánoce takže můžu hrát jen když je mimo domov :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 tročku jste se odchílili od temátu ale to je jedno já neim co na tom flashi máte at si koupí PS3 já mám 8MB net a když stahuju hru která má 7gb z torentu nemám na to nervi to stahovat jendu hru na celej tejden bez vypnutí to je k zjebnutí radši si jednu koupím a až ji dohraju koupím novou nebo tudle prodám a koupim novou a jetli máš na PS3 tak ber radši to ono se to prolomí i když pro co když budeš na ps3 muset stahovat 30 gb ještě blu-ray Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 tročku jste se odchílili od temátu ale to je jedno já neim co na tom flashi máte at si koupí PS3 já mám 8MB net a když stahuju hru která má 7gb z torentu nemám na to nervi to stahovat jendu hru na celej tejden bez vypnutí to je k zjebnutí radši si jednu koupím a až ji dohraju koupím novou nebo tudle prodám a koupim novou a jetli máš na PS3 tak ber radši to ono se to prolomí i když pro co když budeš na ps3 muset stahovat 30 gb ještě blu-ray Cau pokavat mas takovou lajnu tak hru mas mnohem driv ono taky neni torrent jako torrent a existujou jeste jine moznosti treba uloz.to,Rapidshare,Czshare atd tam to jede full rychlosti 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Já mám Xbox tyden a mam uz 11 her a to mam 1.5MB pripojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
Ahoj chci se zaptat jaký Xko je nejlepší pro flash se kterým je to nejjednoduší a kde ho koupím a kdyby náhodou byl někdo kdo by ten flash zvládl udělat v Chrudimi nebo v Pardubicích rád bych zaplatil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts