Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PRIDE FIGHT nebo K-1

zuzy

Recommended Posts

Ahoj,

Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte někdo o nějakým místě, kde se dá stáhnout buď Pride Fight, nebo K-1 fight.

Nezajímá mě ani tak představení bojovníků, ale spíš vlastní záznam z turnaje. Třeba nějaký 1/4 finále až finále, nebo tak něco.

Mám účet na CZ Share, ale tam jsem nic nenašel. Takže pokud budete mít nějakej link, tak nejlíp na nějakej free server.

Díky

ZUZY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hura, konecne nejaky fanda techto bojovych sportu;-)

Nicmene te asi zklamu, protoze na CZ Share s timto pozadavkem moc neuspejes:-(

Ja taham vse z torrentu, pres vyhledavace typu mininova.org

Co se tyka dostupnosti, tak je to asi takto:

1. nejdostupnejsi je UFC (Ultimate Fighting Championship) - daji se sehnat dokonce historicke (UFC 1-10 z roku 1989) zapasy, ktere mely velmi benevolentni pravidla a jsou tudiz nejzajimavejsi

2. sehnatelne je Pride FC - daji se sehnat vsechny zapasy (Pride funguje teprve 11 let) a hlavne specialni porady typu "Top KO's in Pride" a ty opravdu stoji za zhlednuti;-)

3. nejmene dostupne je K-1 (nejvyssi soutez kickboxu) - daji se sehnat novejsi sampionaty s japonskym komentarem a obcas nejake setrihy v nevalne kvalite (na urovni youtube)

Ja vetsinu po shlednuti smazu, ale pokud by byl zajem (zkusim anketku), tak neco poshanim a uploadnu. Povazuju se v tomto oboru docela za znalce, takze dovedu posoudit, co je NEJ;-)

EDIT: Zde je zmíněná anketka.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Z torrentu jsem něco tahal, ale bylo to na prd. Skoro žádný uživatelé to nemají.

Já jsem K-1 viděl asi tak před rokem. Byl to přímej přenos z nějakýho Eurosportu, či co. Tam se mi to zalíbilo, ale začal jsem to shánět až teď.

Když něco hodíš na net, tak budu rád. Jinak v anketě jsem už hlasoval.

ZUZY

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...
Ahoj,

Chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte někdo o nějakým místě, kde se dá stáhnout buď Pride Fight, nebo K-1 fight.

Nezajímá mě ani tak představení bojovníků, ale spíš vlastní záznam z turnaje. Třeba nějaký 1/4 finále až finále, nebo tak něco.

Mám účet na CZ Share, ale tam jsem nic nenašel. Takže pokud budete mít nějakej link, tak nejlíp na nějakej free server.

Díky

ZUZY

je to teda taky jen tracker http://www.bestmmatorrents.com/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu