Bladerin Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 no tak mam to 3.02OE-A a zadna slozka ISO tam neni je to vsecko jako normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Tak si ju tam vytvor a vyskusaj. Uz si napamatam ci tam bola od zaciatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 ok vytvoril sem tu slozku ISO kopiru ju tam tedkom SSX.iso jeste sem si to updatl na 3.02OE-B tak uvidime co to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Pocuj nemusis sem pisat kazdu vec co robis. ja viem, ze by si rad nahnal prispevky, ale skus nahanat prispevky ked tak trosku uzitocnejsim sposobom. :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 ne o to mne vubec nejde ale us si chcu konecne neco zahrat no tak sem to udelal tak jak sem psal a hodilo mne to hlasku jak ta hra najizdela The game cloud not be started (80020321) hm tak tedom nevim co stim us :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 ne o to mne vubec nejde ale us si chcu konecne neco zahrat no tak sem to udelal tak jak sem psal a hodilo mne to hlasku jak ta hra najizdela The game cloud not be started (80020321) hm tak tedom nevim co stim us :(a co to mas za hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 SSX ale us sem se dostal tak ze mne tam jenom zustane cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Skus inu hru. Moze sa stat, ze mas aj zle iso tej hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 hm jinaci nemam nevis kde je nejaka mala hra iso na ktere bych to mohl testnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 hm jinaci nemam nevis kde je nejaka mala hra iso na ktere bych to mohl testnout ?Mrkni do DOWNLOAD/ HRY/ 11/2006mas tam Mind Quiz, EA Replay, skus prezret. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 hm kde to je presne ?? cucim a nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 ach. Uz dufam, ze to najdes. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5495 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 ne o to mne vubec nejde ale us si chcu konecne neco zahrat no tak sem to udelal tak jak sem psal a hodilo mne to hlasku jak ta hra najizdela The game cloud not be started (80020321) hm tak tedom nevim co stim us :( Úryvek z topicu "Pro Začátečníky": ".. b) 80020321 - V mechanice není UMD .." Jsi si sto-procentně (100%) jistý, že máš v Recovery Menu -> Configurations -> USE NO-UMD Disc (nebo tak nějak) "přehozené" na zapnuto (Enable)? Jestli ano, tak to "přehoď" zpět na Disable, vlož do mechaniky UMD Disc a poté tu hru ozkoušej znova (mám to tušení, že jsi psal, že je to SSX). Když ani to nepůjde a opravdu si tuto hru potřebuješ nutně zahrát, tak si stáhni Devhook (mám to tušení, že hybrid by měl být funkční, ale nemám ho ozkoušený s tímto fw). Nejprve ozkoušej metodu s umd discem a Recovery Menu (!) .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 no mam tam dany disabled ale nechapu jak myslis ze tam ma dat disc do umd mechaniky ? to tam mam dat nejakou hru co mam na miny discu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 no mam tam dany disabled ale nechapu jak myslis ze tam ma dat disc do umd mechaniky ? to tam mam dat nejakou hru co mam na miny discu ?Presne tak daj tam hociake UMD trebars aj ten DEMO disc co si mal k PSP a mas to hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladerin Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jo us to faka drsny Diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.