Woozzi Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 viděl jsem toto téma u sekcí k jiným konzolím, tak by mě zajímalo kolik her na PS3 máte ?...já osobně ted jenom jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 všechny moje PS3 hry - http://www.gamespot.com/users/GameEs/games_table?mode=own celkem - PSN full hry + BluRay hry - 30 her update :) - přibyl Elefunk, Reel Fishing, Snake Ball, Sky Diving :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 ja zatim jen 3:D GTA4 MGS4 ridge race... casem urco dokoupim vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 no ja za sebe nemuzu mluvit...ale kamos ma zatim 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 a neonit chodí za kámošem tak jo já :d Jinak on jich má 8 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 No ja sem jich mel neco kolem 18 xD ale uz to zacinam rozprodavat momentalne jich mam tak 11 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 GTA 4, MSG4 ... Budou další ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 ja mam GTA4, Smackdown 2008, Virtua tennis 3, NFS: Pro street a vcera mi dorazila dalsi a to Bejing 2008. Mohli by byt ty hry levnejsi nebo by to mohli uz konecne hacknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 F1 Motorstorm NHL 08 FIFA 08 GTA IV Top Spin 3 Uncharted Drakes fortune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Mám 3ks a až EA zlevní tak svou sbírku rozšířím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Momentalne 10 BD her, kamos jich ma 40 :) Jen co mi napise seznam, budou hry za cca 20€ z ciziny muhehe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 8 BR her a nejaky PSN gejmsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 teraz GTA 4 , Warhawk, Elefunk, a pozicany GT5 Prologue :D Ale este teraz cez prazdniny idem kupit Uncharted, Heavenly Sword a MGS 4 :) a este nejake PSN hry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Vás nechápu 40 her:D já mám 2 z PS Store (Super Stardust,Tekken-DRO) a na Blu-Rayi GTA IV + Guitar Hero 3 (ten mě zabaví eště na hodně dlouho:) ) jinak v nejbližší době mám v plánu koupit novej Guitar hero,little big planet a bioshock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 PS3 mam asi 14 dni, ale uz mam GTA IV a Battlefield: Bad company. Brzo pribude dalsi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Mám pár dem z PSN a z originálek: Army of Two Burnout Paradise Devil May Cry 4 GTA IV S.E. Need for Speed ProStreet Uncharted Drakes Fortune No nic moc, hraju hlavně na PC, ale teď netrpělivě očekávám Resident Evil 5, Silent Hill 5, Star Wars The Force Unleashed a Tekken 6. No a snad ještě časem přibude MGS4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 jen 4 hry, a měl jsem spoustu dalších ale z finančních duvodu prodány :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 5 her- Fifa08 Gta4 GT5P Motostorm Resistance: FoM + asi 20 dem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 sice nemám PS3, ale taky jedu v originálkách :cheesygrin: mám 10 her na DVD a 2 Arcade hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Mám Guitar Hero 3 i s kytarou, CoD,Motorstorm, LittleBigPlanet, Resistance, Resistance 2, Burnout:Paradise, Wipeout HD, SIREN + x psn HER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 blu-ray her 10ks + PSN her 7ks ale dalsi 3 kupuju okamzite jak vyjdou, sou to totiz pecky jak svina Prince of Persia Classic, Bionic Commando: Rearmed a Fat Princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Já mám na Blue Rayi : resistance, Motorstorm, Heaverly Swort, Oblivion, Conan, Lair, Burnout Paradise, CoD4, MGS4, GTA IV, Ratchet &Clank: ToD Stáhnutý hry ze Storu mám Super Stardust HD, Tekken 5 Online, Populous: Begining, Command & Conquer a Red Alert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Motorstorm,Resistance,GT5,Orange Box,GTA IV,Uncharted,Ratchet & Clank Future ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 4 - Motor Storm, Resistance-FoM, Fight Night Round 3, GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 4 - Buzz! Quiz TV, Call of Duty 4, Metal Gear Solid 4, Warhawk PS: Brzo přibudou další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.