Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 wow si fakt borec, smekam :) vcera s myschoem jsme zkouseli prelozit nejake texty, ale pokazdy se nam PSP "bricklo". Brali sme to od hex editoru po notepad, pocet znaku jsme dodrzeli..Kde je chyba? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 teď sem to myschoovy vysvětloval tak snad se to povede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jj kgsws ma to naucil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Pozorte vlastnoručně vyrobené ikonky alá windows :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jj kgsws ma to naucil :) yop uz mi to takze fici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 jj kgsws ma to naucil :) yop uz mi to takze fici :) už máš námět na další PSP tutoriál! :D třeba já se bojim že bych to bricknul...ale se skvělým návodem od Dutche v tom nejste sami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 nj a ja som ho to naucil 8) a mna kgsws lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Hoši nechcete někdo udělat tutorial na to překládání nebo mi to vysvětlit přes ICQ? thx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 nj a ja som ho to naucil 8) a mna kgsws lol zalezi jen na editoru ve kterem se to rco upravuje..konecny preklad uz neni tak slozity. Jen se musi dodrzet pocet znaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 nj a ja som ho to naucil 8) a mna kgsws lol zalezi jen na editoru ve kterem se to rco upravuje..konecny preklad uz neni tak slozity. Jen se musi dodrzet pocet znaku. trik je v tom že to da vždycky skratit (aniž by se zbytek vyplnil mezerama) a občas aji zdelšit, ale to už je jen pro skušenějši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 tak už jsem taky změnil ikonky :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 tak už jsem taky změnil ikonky :x Tak to je luxus!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 tak už jsem taky změnil ikonky :x na tvuj styl se mi zda, ze je tam moc malo krve ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 lenze to tam cele nesedi s tym pozadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 navic ty ikony sou z netu dělal je mysim anubis :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 já jsem taky nepsal, že jsem ty ikonky dělal ale že jsem je změnil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 já jsem taky nepsal, že jsem ty ikonky dělal ale že jsem je změnil:) jo jo ja vim, ale mužeš si jednoduše převest vlastní stim mím posledním packem pro 3.02 ... vůbec to neni težký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 já jsem taky nepsal, že jsem ty ikonky dělal ale že jsem je změnil:) jo jo ja vim, ale mužeš si jednoduše převest vlastní stim mím posledním packem pro 3.02 ... vůbec to neni težký jo jo a vim jak na to ale byl sem línej tak jsem pro začátek zkusil ty anubisovi ikonky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 omg..vzpominam si kdyz jsme si s KGSW psali jeste a on byl celej happy z toho ze vi jak zmenit text v menu na cesky..ty RCO soubory..a ted tohle.. NICE WORK KGSW..bral bych umet to co ty..reknu ti popravde ty to s programovanim DALEKO dotahnes..bral bych mit takovou hlavu jako ty na to..fakt ze jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.