ondra.ufo Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Čus chtěl bych se zeptat jestli je dneska možný předělat firmware u všech psp. Budu si kupovat PSP v Americe nejspíš to bude slim tak jestli to pujde předělat aby mi šli ISO hry. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 ano jdou všechny FW...ale nové PSP mají desku TA-088 s novým CPU které flashnout nejde .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondra.ufo Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 a to teda znamená co? že když si tak za tejden koupim v americe psp tak mi nepujde předělat aby mi tam šli iso hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 musis mit stesti abys nemel tu desku ta-088 ale jelikoz ho budes kupovat v usa tak nevim nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Pockat jak se zmeni to cpu?sony zvysila rychlost cpu?:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 tekk psal s jinym cpu ne ze zvysili rychlost procesoru, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Ojoj sry jsem to prehlidl:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 i v americe maj zasoby starych psp...jedine misto kde bych psp fakt nekoupil pro flash je Japonsko [tam to je myslim jasne] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ondra.ufo
Čus chtěl bych se zeptat jestli je dneska možný předělat firmware u všech psp. Budu si kupovat PSP v Americe nejspíš to bude slim tak jestli to pujde předělat aby mi šli ISO hry. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts