draq Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Ahoj prave se snazim dowgradnout kamosovi PSP s FW 3.90, ale o to nejde chci spustit program time machine v PSP (po tom co sem ho tam nakopírovaal) a pise mi to chybu 80020148.. Nevite nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 mě to taky píše u jedný homebrew hry a v návodu pro začátečníky bylo že mam v recovery něco dát(už nwm co) na disabled, když sem tam šel tak to na dysablet už bylo a furt to nefungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Timemachine Co to je ? Timemachine slouží k načtení předešlích FW a CFW z Memory Sticku použitím Pandory. Stejně jako Devhook ale pomocí Pandory a upravených IPL a fungující i na PSP s poškozenou flash a NAND IPL. Užitečné např pro spuštění software které nejdou na novějších FW, bootování na PSP s poškozeným FW nebo pro vývojáře pro testování HB na všemožných FW Pandora's Battery Co to je ta Pandora's battery(dále jako PB) a k čemu to vůbec je ? Pandora's Battery (PB) je servisní baterie (JigKick), která dokáže PSP nabootovat do tzv. servisního mod. Pomocí IPL na Magic Memory Stick (MMS) bootuje z MMS do PB menu, které vám umožní jednoduše nahrát CFW na jakékoliv PSS Slim / Fat s jakýmkoliv FW. Na downgrade pouzij: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 my se neptáme co je to timemachine a pandora's battery, ale co máme udělat stou chybou 80020148 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draq Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 aha jenže mi nemame kartu s kterou by se instaloval cfw staci karta ktera byla v PSP ktery ma cfw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 aha jenže mi nemame kartu s kterou by se instaloval cfw staci karta ktera byla v PSP ktery ma cfw? Precti si ten navod .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jste jeden vetsi lempl nez druhej draq: ;) nebude to tim ze ten tvuj vypecenej kamos ma origo FW?asi jo co lukyc:spust to prez eloader uvidis ze to bude,hlavne se neptej co to eloader je to uz si najdes snad sam. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 co to je eloader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 uzitecna aplikace na slimu.....spoustis prez ni zas jiny aplikace,ktery by te normal nesli,pouze na fatku:roll:jinak ta chyba myslim ze je,ze musis mit UMD v mechanice nebo v recovery nastaveny na: no UMD...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 TM je pro 3.XX kernel takže žádnej eLoader nepomůže...a všechny Hb aplikace jdou jen pod CFW....takže pro příště..nepouštět pod ofic. FW jo ... lukyc a ty se furt neptej na každou kravinu a nespamuj...omg ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
draq
Ahoj prave se snazim dowgradnout kamosovi PSP s FW 3.90, ale o to nejde chci spustit program time machine v PSP (po tom co sem ho tam nakopírovaal) a pise mi to chybu 80020148.. Nevite nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts