emkay.wOw~ Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Schanim kontakt na nekoho, kdo by mi nahral flash do xboxu 360 s Benq mechanikou. Nemusi byt primo z Karlovych Varu, ale hlavně někde pobliz, treba Ostrov, Cheb, ML, FL.. :cheesygrin: kontakt na me: icq - 774803 e-mail - ng.vietngoc@gmail.com tel - 721782242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Já jsem taky z Varů a posílal jsem xboxe někam do Českých Budějovic.Tady je jeho mail(DOOM2006@seznam.cz).Ani nevím,jestli to ještě dělá.Už to je rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 heh, nic proti, flashni si to sam ne? Pokud potrebujes hlp, klidne ti ja - a urcite i spousta jinych lidi poradi.. Je to vazne celkem jednoduche - dle navodu.. Pokud jsi zrucny a umis zachazet s fenem, tak pro tebe nebude problem ani zarucni samolepka.. A pokud umis odsroubovat sroubky, tak pro tebe ani nebude problem pripojit mechaniku k SATA radici na PC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 no, ja nejsem az tak zrucnej :D a nemam na to ani pc.. ASUS A8N-SLI SE Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI Já jsem taky z Varů a posílal jsem xboxe někam do Českých Budějovic.Tady je jeho mail(DOOM2006@seznam.cz).Ani nevím,jestli to ještě dělá.Už to je rok. Skoda, nekam posilat se mi fakt nechce. :( To bych mohl jet rovnou do prahy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ola Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Výkonný pc nepotřebuješ, stačí, aby jsi měl sata řadič od nvidie nebo od Via .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 2Ola. nevis prosim te, jak to v pc poznam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Klikni pravym na Tento Pocitac a vyber Spravovat, tam si v seznamu tveho HW v PC najdi radic SATA.. nebo pomoci programu Everest.. http://www.slunecnice.cz/sw/everest/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 no nejlepší je rovnou spustit iprep zvolit řadič ďá ti to na výběr jen ty co máš v PC) a vypíše ti to jestli to jde nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Asi nepujde co? :( damn it! kliknete pro zvetseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emkay.wOw~ Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 update, proc kdyz kliknu na Switch to IDE based controllers, tak tam mam MTKFlash and DosFlash compatible? ja uz fakt nevim co s tim :D:D a kamos ma tohle? myslite, ze flash u nej by bylo lepsi? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emkay.wOw~
Schanim kontakt na nekoho, kdo by mi nahral flash do xboxu 360 s Benq mechanikou.
Nemusi byt primo z Karlovych Varu, ale hlavně někde pobliz, treba Ostrov, Cheb, ML, FL.. :cheesygrin:
kontakt na me:
icq - 774803
e-mail - ng.vietngoc@gmail.com
tel - 721782242
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts