kruta Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Já proto že stojí pár korun a na PC nevychází tolik kvalitních her jako na konzole...PC musím stejně upgradovat, protože ho využívá rodina a občas na něm hraje i nějaké hry;).Doufám že koupením Xboxu to už skončí a budeme hrát jenom na něm!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Za 10k mám něco, co mi na hry vydrží víc jak dva roky.. Kdežto na PC mám za 10k grafiku co vydrží půl roku.. Celkem jasná volba :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masak Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 kuli flashy,cene,Gears of War. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Pro mě byla koupě xka tak docela rozhodnutí z minuty na minutu a rozhodně nelituju. Vůbec nějak nebylo v plánu. Nějak nás v Electroworldu prostě zaujalo :) Už několik let mám pouze noteboky, klasické pc nevedu, zatím mi sice na současné hry výkonem stačí, ale rozdíl hraní na 15,4" monitoru, nebo 40" lcd tv je sakra rozdíl. A mimo to na xku nehraju jen já, takže je dost doma vytížený a kdybychom pořád měli vylepšovat pc, tak prachy jen lítají z okna...takhle lítají jen za hry na xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 vetsinu lidi asi nedostatek penez na PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigAtomCZ Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Notes už mám jen na práci, potřebuju mobilitu. Do stolního PC se mi nějak nechtěli vrážet peníze a chtěl jsem využít novou LCD televizi, plus mám před TV postel a tudíž jsem chtěl max komfort. Nakonec jsem chtěl okusit svět konzolek a proto už mám druhým týdnem své Xko. Plus mě lákal GoW, Halo 3, Bioshock, The Darkness a několik dalších titulů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 přesně tak...kvůli neustálý potřebě rvát nový železo do PC a hlavně ta 17'ka monitor se nedá porovnávat s 2 metrovou úhlopříčkou na Tv :) taky trh a hraní jak ho známe se spíš zaměřilo na konzole, PC už vydělává spíš jen díky on-line distribuci.A taky je fajn že si můžu po síti pouštět divX z kompu na tý plasmě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Nejnovejsi Star Wars hra, ale i jine a zejmena levnost oproti PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 GTA 4 , Burnout Paradise. Mnohem pohodlnější hraní než u PC, ovladač... No prostě je to boží konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiZZA Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 řeknu vám co pro mě bude nový duůvod pro koupi nového xka SIlent Hill 5 a Resident Evil 5 :D Uplne s tebou souhlasim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tono4850 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 GTA 4 , Burnout Paradise. Mnohem pohodlnější hraní než u PC, ovladač... No prostě je to boží konzole nemá Burnout paradise výsť aj na PC ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 JJ ma............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Cena, možnost flashe, gta4, dobrý hry, závist kamarádů 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 U mě to šlo asi nějak takhle, jednoho červnového dne léta páně 2007 jsem se dozvěděl o Forze 2, bylo to ve čtvrtek. Vlahý letní dnes, vidím to jako dnes, odrazy tramvají v očích slečen na Vinohradské, když jsem si šel koupit OXM. V pátek jsem se podíval po inzerátech, v neděli odpol našel ten pravý a v neděli večer jsem již astonishigly dřepěl u GoW... a nelituju dodnes ničeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 rozhodně možnost hrát pálený hry, jelikož orig sou moc nákladný, a u lidí (jako já), který hra rychle omrzí to je dost špatný :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Cena, vykon, mnozstvi kvalitnich her, promakany Xbox Live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-liker-cz Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 prace, chci vedet, co prodavam a hlavne puvodni x box, coz byla fakt super masinka jo a hlavne, HLAVNE GoW a DiRT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Coast- Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Star wars FORCE UNLEASHED , GTA IV , FIFA 09 - kvůli těmhle hrám mám doma xbox...sakra uz aby vysel ten sw force un.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Levna cena, super vykon a flash.....co vice si prat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Hlavne Výkon, parby jako GTA4, Skate... Toho je... Jeste by to chtelo lepsi bednu ale propojim to s VGA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 gta4 a o rok ho spozdili xD to naštve...kdyz sem ho konecne zacal hrat po 15% dokonceni hry RROD xD z toho by se ček podelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tak ja jsem zrovna delal ridicak,u kamose jsme parili grid s volantem a ja to chtel mit doma taky,ale davat 20k za nabouchanou masinu se mi nechtelo.. :) nasel jsem teda krasny x360 v bazaru,krasnou lcd tv v bazaru,zakoupil DiRT (grid nemuzu sehnat)a hral ho cely tyden pred zkouskama z askoly-podle toho pak taky dopadly :) Xko je fakt mazec,a i kdyz ho nemam flashnuty,3 hry mi staci bohate- dirt,gta4 a bioshock.. Nechci udelat pitomost jako s psp,co jsem si flashnul,vyzkousel skoro vsechny hry a pak najednou nastala nuda :( xbox si uzivam po kouskach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 PC uz me prestalo na hry bavit....(hlavne porad dokupovat grafiku) a lakalo me si poridit druhou konzoli (prvni family games :)))) )...PS3 sel hned mimo hru...cena, nemoznost palenych her....takze xko hned zvitezilo....a taky jsem mel chut si zase neco poradnyho zahrat s kamosema....ten jejich PS2 me v dnesni dobe nebere :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichaelMax Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Manzelka,konecne mam od ni klid :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 taky ten flash design oproti ps3 je hezci aspon podle mne je.GoW,Fable2 MassEffect ff13 a hlavne vykon za ty penize u kompu muzu snit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.