Leny Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Prozitek z akce diky ovladaci :love: Resident Evil 5 Final Fantasy XIII (v budoucnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 :roll:říká ti něco rod minulý a budoucí? Hej, kde vidis nakou chybu..? Ja jenom ze tam chybi carka za slovem zvladne, nic jinyho me nenapada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Hlaně cena a moje nová 100cm TV.A taky že se mi prostě nechce jen kvůli hrám pořád vylepšovat PC.Stojí to hodně peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Koupil sem si ho tez kvuli cene a kvuli kamosum (oni si ho poridily )... je to bezvadna hracka na dlouhe chvile pri online hrani nebo i kdyz se stavej a parime na jedne tv ... v coopu ... - a kvuli tomu ze me moje starsi pc uz nestaci na nove hry a notebooku je jen na net proste slabota ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 proste sem chtel hrat =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 kvuli bojovkam...mortal kombat vs. dcu...street fighter..a hry,ktery na pc nejsou...gow 2,force unleashed...a kvuli zabave her pro 2 hrace hlavne jako je treba army of two apod.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Kvůli úpadku PS3, kvůli Race Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 skate.-gta iv-cena-vzhled...to je tak vse a kuli buducnosti abych neusel kupovat new pc kuli hram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 koli uz x-krat spomenutemu cena-vykon, pohodlnosti pri hrani hier a takisto nechut vrazat rocne do pc 5 nasobok ceny x-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Asi jako kadzeho,nekonecne vylepsovani PC,ale take hry ktere na PC vubec nevychazi.+ovladac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FistHUSTLA Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Tak dost gamesek je jenom na konzole pak cena/vykon a taky si na tom zahraje vic lidi najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 hlavně cena a pálení her :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 tenhle topic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 cloudmaster,tohle forum,výkon/cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 moznost hrat vypalovany hry a malo penez na PS3 a tohle se ji podoba....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 od mala jsem byl konzolista ATARI, NES, Sega mega drive, PSX a pak PS2, ale jelikož jsem potřeboval peníze tak sem PS2 prodal a hrál jsem na kompu, ale za rok sem musel koupit nový HW do PC a pak vyšlo GTA 4 a to mi stejně na PC nešlo tak jsem se naštval a chtěl jsem si koupit PS3, ale pak jsem zjistil, že na xku jde udělat flash tak jsem si koupil xko a stáhl jsem si GTA 4, který mě stejně zklamalo a PS3 sem si koupil stejně a to jen kvůli hrám co nejsou na xku, no a teď sem si koupil Wii, jen protože jsem to chtěl vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 ke konzolim jsem mel od mala urcitej odpor, ale v posledni letech se to zlomilo a prvni prislo PSP,....ktere me chytlo natolik, ze jsem prestal shanet hry pro Mac OS X a zacal hrat striktne na tom,....k Xboxu me donutily vlastne tri hry...MLB, Madden NFL a Fight Night :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Xko jsem jeste nemel skoro jako jediny az na Wii .. Měl jsem všechny konzole .. jako jsou PS1 , PS2 , PS3 , PSP , NDS a ještě ty starší .. a xbox a Wii jsem ještě neměl no :-D ale lepší hry byly na xko tak jsem zvolil xko ... Jinak xko jsem rád že jsem si koupil .. a vůbec toho nelituju .. hodně her .. dobrý , cena , ovladač a grafika a všechno v pohodě .. tak jsem spokojenej ale důvod, že jsem si ho koupil byl ten, že jsem ho ještě neměl a chtěl jsem ho vyzkoušet .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Porovnal jsem si PS3 x XBOX360...xbox byl mnohem levnější, mnohem hezčí a menší a taky se na něm dají hrát vypálený hry- a bylo to jasný- a oprvadu xbox zbožňuju!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Už dlouho jsem měl nutkání si koupit nějakou pořádnou herní konzoly (když jsem byl menší pařil jsem skoro pořád a pak mě to přešlo a ted jsem zase dostal chuť :)) A když jsem porovnával cena/výkona, tak Xko bylo jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 viděl jsem tu topic ze to nekdo vymeni a tak jsem to hned bral kuli tomu ze mohu vypalovat hry a taky sou nato dobry hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Skate... Koupil jsem ho kvůli téhle hře a že až ji dohraju a vyblbnu se na ní, tak ho prodám. Nakonec mě xbox chytnul. Prodal jsem bílej, protože se mi vůbec nehodil do pokoje. Počkal jsem na výhodnou nabídku a koupil elite. Ale táhne mě zpátky wow, tak aby xbox nezůstal ve stínu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Hlavně kvůli hrám a kvůli představě že budu muset updatnout komponenty v PC...S Xkem mám vystaráno, všechno mi jede stejně, no prostě paráda...Koupě určitě nelituju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Chtěl jsem si koupit nějakou herní konzoli a vybíral jsem si mezi xboxem a ps3 a nakonec zvítězil xbox díky možnosti flashe a věčí cenové dostupnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brocc Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 já jsem si "Xboček" pořídil hlavně kvůli hrám, např. Fable a hlavně sportovním hrám, které na PC nejdřív upadly a pak některé i zmizely (u NHL už bylo na čase, to už byla tragédie).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.