Slippy Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Cena, flash, vydrží pár let, :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 panove tak u me to bylo jednoduche koupil sem xbox 360 proto protoze si sony nechalo ujit titul Ace combat 6 a jak to vypada tak na PS3 bych se ho asi nikdy nedockal tak ze to je jeden s duvodu proc mam ted oba pristroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sichaque Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Tenkrát jsem si pořídil Xbox jen kvůli Resident Evil 5! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 U mě to bylo poté, co jsem na jedný akci hrál na Playstation 2. Do té doby jsem byl gamer PC only, ale zjistil jsem, že vzít si ovladač, svalit se do gauče a s dalšíma kámošema si dát nějakej fotbálek nebo tak na velkou televizi, to je holt jiná káva :D Takže PC teď zůstalo na realtime strategie, ale jinak už ho spíš zapínám jenom kvůli internetu a emailu 8) A s kámošema paříme sporty, Gears of War, RE5, auta, Lego hry a tak. Pohoda :roll: .... Jenom ještě musím dokoupit jeden bezdrátovej ovladač abych měl 4 a potom i volant pro závorní hry :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 důvod byl jasný: počítač už nemám na nejnovější hry a upgradovat ho už nehodlám takže proto jsem šáhl po Xbox360 i za jeho nízkou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cause3 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Koupil jsem si X360 a PS3 ale dávat několik set za jednu hru na PS3 nebo 27kč (DVD+R DL Verbatim) za hru na xbox360 flash????......jasná volba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.