ikdobpra Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Cau mam nejnovejsi firmware 4... ale kdyz jsem si do psp hodil ape academy 2 nebo star wars lethal.... tak se mi obe hry spusti ale kdyz chci hrat nakou misi tak se to nacita a nikdy se to nespusti dalo to i na starem fimwaru. Kamos rikal ze si mam na tydle hry prehodit drivery nebo co nevite jak se to dela? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 spust vsh menu (v xmb zmackni Select) a jako UMD ISO mode vyber Sony NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ikdobpra Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 diky ale jsem v tomhle amater psp mam chvili takze nevim co je to xmb co je to pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ikdobpra Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 sakra mackam a nic kdyztak mam fw 4.01 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 xmb je hlavní menu kde máš hry, písničky atd. tohle XMB menu tohle VHS menu zmáčkni select Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 pokud ti nejde vsh menu, drz power button, po uplnem vypnuti psp ho opet zapni a pritom drz R, najed do configuration a nastav si spravne UMD ISO MODE na Sony NP 9660 Pokud to stale dela - navic i na starem FW, je to na 99,9% spatnym ISO souborem - stahni odjinud (tohle mi presne delalo u her stahnutych z torrentu - mininovy..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Stahuj to tady odtut je to spolehlivy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts