j0hny Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 jde nějak chatovat přes PSP ? jako propojit se třeba přez WLAN ? - prostě nějak ale bez nutnosti bejt na signálu Wifi =P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 asi jsi myslel Ad-hoc.. pokud je mi známo tak nic takovýho neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fautzi Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 ale je videl jsem to tu jen si nemuzu vzpomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j0hny Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 ale je videl jsem to tu jen si nemuzu vzpomenout kdyby sis náhodou vzpoměl hod i link pls =P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 ad-hoc messenger http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008030018 ale ty PSP od sebe nemůžou bejt zas b§h ví jak daleko ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
j0hny
jde nějak chatovat přes PSP ? jako propojit se třeba přez WLAN ? - prostě nějak ale bez nutnosti bejt na signálu Wifi =P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts