majsnerrik Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 to to nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Nemůžeš myslím dát armádě přímo pokyn, musíš splnit co po tobě chtějí, někoho přesvědčit, aby se k tobě přidal, nebo něco přinést a potom se armáda připravý před nepřátelský tábor a ty můžeš začít útočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 aha ale jak mam vedet co mam přinest nebo neco splnit když mi nikdo neda ukol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Troška googlování: http://www.mahalo.com/viking-battle-for-asgard-walkthrough Nejspíš to bude část Lost Cargo, tady píšou, že na ně nemůžeš zaútočit dokud nemáš odcův Battle Horn a dostatek vikingů, které máš osvobodit v oblasti Ancient Ruins, snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 škod aže ty videa nejdou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 asi před 15minutama jsem ji dohrál na 100% celkem jsem zatím získal 875GS musim řict že je to fakt pecka ;) Klady +Grafika +Chování jednotek +Munstrozní bitvy Zápory -Skarin neumí plavat -Lehký poslední boss(Hell) Celkové hodnocení 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.