higgins Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 23.1. Kde si to přeobjednaval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazpacho Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 na www.hrajte.cz projel jsem celej net a tyhle meli nejnizsi cenu coz je 1.088,- a to si myslim ze je dobra cena? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Mě se na tom nejvíc líbí to že můžu pohybovat s věcma, mužu si tak všechno postavit jak chci a pak pěkne na tom jezdit a skákat. A ten replay je taky pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazpacho Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Kdyz porovnate replay ve skate a ve skate 2....je v tom nejakej rozdil? ja skate 1 origo nemam tak to nemuzu porovnat a nekde jsem cetl ze replay v skate demo a skate full je jinej. Ale ve skate 2 by uz mel bejt stejnej jak v demu tak v origu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 hraju skate 2 a máš pravdu s tím že je stejnej jak demo,akorát mi přijde lepší chození:) no je to neuvěřitelná pařba xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Demo sem nezkousel ale dnes skusim Plnou. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazpacho Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Ja ji mam sice obejdnanou ale prave tomu moc neverim ze kdyz to 23. vychazi v usa tak ze to bude 23. vychazet i v CR tomu fakt moc neverim, tak kde jsi ji sehnal takhle brzo tu plnou? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 v americe to vyšlo včera a tady to vychází zejtra plnou si už mužeš stahnout a zjistil sem že lepší hra neexistuje, pač tohle je uplnej konec, miluju ea za tohleradši to ani radši to ani nezapínejte nebo umřete, docházej mi slova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 u nás vyšla už včera i když oficiálně až 23. !!!!best hra ever!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Ja ji mam sice obejdnanou ale prave tomu moc neverim ze kdyz to 23. vychazi v usa tak ze to bude 23. vychazet i v CR tomu fakt moc neverim, tak kde jsi ji sehnal takhle brzo tu plnou? :) Já si ji včera koupil v JRC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Já si ji včera koupil v JRC:) ja ji vcera stahl z torrentu :-D , a smazim jak blazen, ale je to pro me tezke, pac jednicku sem nehral : / ale jinak pecka : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Jak je to s frameratem u plny? Zkousel sem to v praci na PS3 a celkem to skubalo :/ jestli to je i u X360 verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 ^^parkrat se mi stalo, že to trošku škublo i v plny, ale za tech 8 hodin co sem to hral se mi to stalo tak dvakrat, je to mnohem lepší než v demu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 cawte tak ako sa vam paci podla mna je super co nato hovorite vy len taka malickost ma stve ze nwm najst ten kanal dlhy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 já si to teprva budu kupovat...tak se chci zeptat jestli vsechny mista jsou tak blby jak v demu...a jestli je tam taky tak malo hadru?ale jinak si to stejnak koupim:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 hadru je tam stejne Mesto je 3000x lepší jak v jedničce, misstama je hodne podobny a topik o hře tady už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 nasiel som iba pre demo... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Je to úlet,hlavně nově přidané rosekávky...... Prostě skate zabijí Tonyho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Jelikož je tu na foru sousta lig,turnajů a srazů v různých her, tak sem se rozhod udělat další. Konkrétně ve hře SKATE 2. Chtěl bych aby jsme se někdy sešli a dali třeba freeskate atd. Věřím, že to bude zábava! Chtělo by to, aby nás bylo apsoň 5 lidí. Jak se přihlásit: :arrow: Jednoduše napište: váš gametag/mám,nemám headset/kdy bych měl čas atd. Co musíte/by jste měli mít: :arrow: Tak záhlad je jasný, pochopitelně hru a gold učet na xlive :arrow: Headset není nutný, ale je to výhoda, jak na pokec i pro dorozumívání se co budem dětat atd.:) :arrow: A pak hlavně čas a chuť hrát Časem by sme pak mohli třeba dát nějakej turnaj/soutěž o nějakou tu maličkost(GB na czshare,pointy na foru atd.) když budou nějaké malé dary,tak tím větší bude výhra:) TAK CO, MĚL BY NĚKDO ZÁJEM, NEBO TO MÁM LOCKNOUT??? Hráči: nick-gametag +oboda7-Obodagameboy7 +vosa-FreakierVosa +Yamata-Yamata CZ +..... -cermi cz +Hohny-Hohny Live +K.R.E.K-KrekCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Super, dáme, ale až budu mít tu hru :D ale to moc dlouho trvat nebude, du na brigádu. Demo asi po netu nejde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ja se pridam ale az v dubnu:cry::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ja se pridam ale az v dubnu:cry::cheesygrin: njn doufam ze to jeste budem hrat:)ale rad te uvitam/e Super, dáme, ale až budu mít tu hru :D ale to moc dlouho trvat nebude, du na brigádu. Demo asi po netu nejde co?ok az budes mit napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 SKATE 2 už mam, teď mi chybí jen flash ;) bude za týden, tak pak dáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 gamertag je v podpisu.rad si zahraju... headset mam , gold taky. bud si me pridej nebo napis den cas a domluvime se nejak nebo treba PM :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 gamertag je v podpisu.rad si zahraju...headset mam , gold taky. bud si me pridej nebo napis den cas a domluvime se nejak nebo treba PM :):bash: ok uz sem si te pridal,sry z e to tak trvalo dlouho sem tu nebyl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.