jakubgaluszka Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 na easkate.com mas graphic creator tam si vytvoris grafiku a pak posles do hry jenze ja nemam pripojeni na live tak se ptam jestli se da delat vlastni grafika na desky ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakyand Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 potřeboval bych poradit jak mam udělat fingerflip pač v tom navodu v menu je to tak debilni že už z toho raplym díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 hádám že děláš tu challange s tim hipíkem .. taky sem to nemohl udělat . V tý challenge nemáš udělat v podstatě fingerflip, ale nějakej trik z kategorie fingerflipů ;) . Třeba FS to stale je lehký , co si pamatuju tak je to snad LB (asi) + pravej analog zleva doprava . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Chytni ve vzduchu LT + udělej flip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny78 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Hrajete nekdo tuhle hru ? Chtel bych se zeptat kdyz si date ty triky na nejake mape a je to na cas treba 15sekund nebo 30s atd nevite jestli jde ten cas zurist ?Treba tech 15 sekund je vetsinou hrozne malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 myslis ,,own the spot" ? (nebo jak se to jmenovalo? dlouho sem to nehral) .. ne nejde ten casovej limit zrusit. musis si ulozit pozici na dobrem miste a pak na tom fleku davat co nejlepsi komba .. vic ti asi neporadim:) - vetsinou ti staci na konci komba udelat 360° 360 hardflipa a mas vystarano : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Trošku to víc popiš, tahle vím kulový. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny78 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 myslis ,,own the spot" ? (nebo jak se to jmenovalo? dlouho sem to nehral) .. ne nejde ten casovej limit zrusit. musis si ulozit pozici na dobrem miste a pak na tom fleku davat co nejlepsi komba .. vic ti asi neporadim:) - vetsinou ti staci na konci komba udelat 360° 360 hardflipa a mas vystarano : ) ja to mam prave jeste francouzky takze nevim jak se to jmenuje anglicky .. njn myslel sem si ze to nepujde zrusit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Čau dneska jsem našel nejlepších 10 videí ze Skate 2......tady je odkaz: http://www.gametrailers.com/video/best-of-skate-2/53964 mě se mrtě líbylo 4 jak tam hodí skejta do koše xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 hej dobrý ako to video č. 4,mě se líbilo docela i to č. 10 :D a to video č. 1 je prostě good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny12 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 podle mě sou skoro všechny uplně nej :D to se jim fakt povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 podle mě sou skoro všechny uplně nej :D to se jim fakt povedlo souhlasím stebou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.p.wolker Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ja to mam prave jeste francouzky takze nevim jak se to jmenuje anglicky .. njn myslel sem si ze to nepujde zrusit :cry: Taky se mi to stalo ze jsem si hru stahl v fancozky lokaci a ni jsem to nehral protoze tomu opravdu nebylo rozumet a to jezdim na skejtu... anglictina je anglictina... Na to aby jsi mel co nejlepsi flek na triky potrebujes tzv fixaci mista - zmacknes LB a NAHORU , LB a DOLU hodi te to na misto ktery jsis oznacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Tady mate moje vytazky ze skate2 :) prvni dil je jen o trickach, 2hy obsahuje i nejake nahody a drzky :) 1. dil - 2x stream (1 youtube -bez zvuku +HD, 2 gamerztube + zvuk,hudba ) Youtube http://www.youtube.com/watch?v=KJD9_8pDK4s Gamerztube http://www.gamerztube.cz/w9d2ZLGw5/bartys-b7-skate2-minifootage 2. dil - 2x stream (1 youtube +zvuk,hudba,HD* , 2 gamerztube +zvuk,hudba) Youtube http://www.youtube.com/watch?v=Hyl9OUCKvOY&feature=channel_page Gamerztube http://www.gamerztube.cz/w3750qms7/bartys-crazy-skate2-footage-2 * u 2. dilu si nejsem jist jak dlouho zustane zvuk , kvuli tem youtube pravum na soundtracky ;) proto ta hvezdicka :) Tak komentujte :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 jak se dostanu ve skate 2 na horu to ho velkyho baraku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 myslim ze musis udelat nejakou cast Hall of Meat a pak se ti otevre ta vez a muzes se tam spawnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 jj prez hall of meat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Panove on tu mluvi o Own The Spot :) tam cas nejde nastavit :) musis se dostat do career nejak :D a pokud v career si a nejde ti nic jinyho nez ten spot zmackni start a Acko a ano ( nevim jak je to francouzky :D ) a pak by te to melo nechat jezdit normal ale vzdy kdyz se priblizis k necemu co vypada jako sipka dolu na mape nedavej na ovladaci sipku nahoru jinak te to prihlasi na spot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Nikde sem to nenasel a pac sem si to ted koupil mislým že bychom o tom mohli pokecat.Tato hra se fakt povedla realisticky jak blazen pady triky obcas prehnane serky a jizda po trave je sice minus ale co ty plusy.Velký výběr oblečení a skateboard příslušenství ktere se dá sehnat ještě na xbox live jízda rozšířenost města a pro mě ta hra je jak droga nemohu na ni přestat myslet a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 mam takovy dojem ze topic sem tu uz videl .. btw- jo skate 2 je povedeny, akorat se nepovedlo ovladani kdyz chodis pesky, to je fakt hruza.. nehral sem to uz dlouho ale nahral sem 40 hodin minimalne a da se to farat porad ... sem zvedavej co vyleze z trojky : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 no ja na 3 moc nedavam protze by tam mely byt tymy ale jo s chozenim mas pravdu ale ve skat 1 to nebylo a us vubec ze des a hodis si rail tam kam potrebujes nebo cokoliv pohibliviho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 skete 1 je povede na ovladani uplne lahoda oproti dvojce moc tryku moc kombinaci ae taky se povedla az na to ze kazdejch 10 min naka chyba:D u obou her sem nahral nespocet hodin da se to hrat porad do kola porad jiny serky pecka a na skate 3 se taky tesim sem zvedawej co tam pro nas EA priprawili :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willman Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 skate 1-2 sou fakt nejvic hry... na trojku se tesim ale zda se mi s tema trikama co sem videl trochu mimo realitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 tak to asi neznáš skateboarding ty triky normálně existujou ale jsou těžký ale osobně se mi ty OS triky nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Jak z triku přejít rovnou na manuál? :D ... Protože se musí lehce posunout pravá páčka, a to tedy nevím jak to mám zvládnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.