Ingnition Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 no ja na 3 moc nedavam protze by tam mely byt tymy ale jo s chozenim mas pravdu ale ve skat 1 to nebylo a us vubec ze des a hodis si rail tam kam potrebujes nebo cokoliv pohibliviho nevím jestli jsem tě dobře pochopil ale ty říkáš že v jedničce nemůžeš chodit? Pokud jsi to řekl tak to není pravda a chodit kam chceš to samozřejmě jde... A s ovládáním jsem neměl žádné problémy... člověk si zvikne mno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 v jedničce chodit?ne to nemůžeš!tam ze skatu slést nelze vím to skate jsem obrátil 6x jde to až ve dvojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Chtěl bych se zeptat jak si jde lehnout na skate :) viděl jsem to v pár videich ale nemohu přijít jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 tutorial ve hre to vysvetli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žebrák Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Čau, zajímalo by mě, jak se dá ze skejta nějak dostat replej do kompu. Když si replej sejvnu tak to na mě mele něco s xbox live, ale já nechci nic dělat s xbox live, nechci vůbec x zapojovat na net ať mě to nezabanuje a celý to nevybouchne. Víte někdo jak na to? Bych si chtěl udělat nejvíc žůžový videjka! Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Jak das ulozit, tak ti to uklada na xkovej HDD a neni treba pripojeni na net... Pise to ze video pustis vybranim moznosti Live v menu a pak skate reel a tam vyberes ono video... nic nezkazis... Jen dostat replay do pocitace je slozitejsi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 cau v tyhle hře sem narazil na problem. V karieře mam tady v Chalange map (nevim jak se to pise) a v Career je Jam with Danny Way v parku jmenem Mega compound...no a nemuzu to udelat protoze vzdicky kdyz mam víc bodu nez on, tak to skonci a on ma to svoje skore a ja mam 0, a vubec to nechapu kdyz sem mel vic budu nez on, tak jetli to nekdo udelal tak mi prosim poradte co mam delat diky!:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žebrák Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hele nejsem si jistej jestli je to vono, ale měl sem podobnej problém a bylo to v tom, že musíš nahrabat body a pak ještě dojet na konec tý tratě, je tam vyznačenej cíl, pak až ti to ty body uzná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 JJ presne tak. Musis dojet nakonec trate a mit vic bodu nez on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 j aha dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mám taky dotázek na skate 2 a nechci kvuli tomu zakládat new téma .. Hele dá se někde změnit jazyk ? mám to ve španělštině .. Ale v PC když sem to kontroloval přes ABGX tak to ukazavalo ajinu a nikde na tom torrentu ze kteryho sem to stahoval jsem nenašel zmínku o španělštině :( .. Vcelku mě to štve .. Diky jestli někoho něco napadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 když zapneš hru tak tam máš na výběr jestli ne máš španělskou verzi :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Čau, hele poradíte mi někdo jak udělat Lucas's Translation (Pro Challenge), vše ostatní už mám hotovo - závody, own the spot mám všechny owned a většinu killed, a jediný co mi zbejvá je Lucas's translation, už jsem na tom seklej pomalu půl roku, koukal jsem na youtube na videa, ale nejde mi to ani podle nich, takže už jsem zoufalej :( Prosím, když se mi to podaří podle něčí rady dám 500crdts. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 No to jsem taky zkoušel, ale ve chvíli když chci přeskočit tu mezeru - gap tak odletim do fontany a ne na pokracovani slidu.... Myslim ze to zkusim jeste jednou a zkusim LS i RS pri preskoakovani gapu doprava abych neletel doleva do prostoru ty fontany... Nejvic me stve vzdycky davat Retry znova... Neco me na ty hre vzdycky tak vytoci :( Jo jeste se muzu zeptat, je po tomhle chalengi jeste neco nebo uz je to konec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 nevi mja kti poradit ael tohle je nejlehci ukol alespon jeden z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 To mi moc nepomaha a pro me je ten nejtezsi jen kvuli tomu jak je to dementne udelany, bud se tam plete ten Frantík nebo odlitam do fontany a nebo proste takovy divny bugy... Dneska se mi to navic podarilo, stredem, dal jsem BS Tail a pak FS Nose i s preskocenim gapu vyskocil ven z fontanky normalne jak by to melo bejt i podle videi a neuznalo mi to!!! :( Edit: Jo a jeste neco, dohral jste nekdo skate? Prvni dil? Myslim ze je mnohem tezsi nez skate 2, nemuzu se tam dostat pres ty prvni pro challenges :D Ale myslim ze skate 2 je celkove lehci, ovladanim a vubec takovy je to na pohodu, ale u skate 1 sem se nekdy dost nervoval :D No ted se tedy nervuju u Lucas's translation Skate 2 ale to je jedno XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 skate 1 je tezsi o 100% diky tem filmum ty byli tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7G45thHV-v4 Tak nakonec jsem to dokázal, no prostě jsem to zkoušel a vyšlo to...:wohow:BTW. Jak poznám, že jsem hru dohrál? Už tam nemám žádné Pro Challenge ale jen OTS kde mi pár chybí Kill... Dík za rady.A credits jsem rozdělil 300 oboum co mi tu poradili, protože jsem na to vlastně náhodou pčřišel sám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 ještě se objeví zatím třeba jezdi atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 tak sem to dohrál(konečně)! stačilo koupit Property - Monster Clubhouse a Ten dodatek k Mega Compound, ja se tam nikdy nedival a tak sem nevedel ze se to kupuje :D no koupil sem to a napsalo mi to ze dohrano, a jeste sem mel 2 video challenge, ale ty byly lehounke... thx kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Skate 1: + ovládání + vzhled některych tricků oproti Skate 2 - chození - málo tricků (chyběl mi něco jako "special" z THPS :D.. a taky omezeni na 540 Flip a podobné :) ) - až moc málo slyšitelná hudba (to mě celkem moc štvalo :< semtam sem jezdil s mp3 na uších se svejma skate songama :D ) Skate 2: + chození + pohyb s předmětama - ovládání chození - stále málo tricků (-//-) - až moc lehká obtížnost contestů (až na ten PRO Game of S.K.A.T.E ten mi dal lehce zabrat :D) - pořád málo slyšitelná hudba PS: Nevíte někdo jestli se dá udělat Hippy flip i bez těch "fejků" jak je třeba ukazany na youtube? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 myslím že triků je tam dost má to být reálný...takže nějaký 740 540flip z TH si nechte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jezdím na skatu 5 let tak vím co je realný :D hafo takovejch pokročilejch triků tam chybí :< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 a kolik z nich zvladas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jak se to vezme :D z flipů sem nedal jen 360 hardflip a 360 inward heelflip.. zbytek sem už odjel mockrát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.