gunzie Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jestli chces slyset hudbu neustale tak si vypni ambient mode,v music playeru a zesil na maximum.Pak jde hudba dost slyset.Jinak 720 flip jsem jeste nevidel,mozna par pokusu mike mo a chris haslam s jeho switch 540laser(bigspin heel) flip.Docela bych bral nejaky omezeni na backflipy,preci jen backflip judo grab do bek lipa.neni nej.Jinak jedna z nej her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jestli chces slyset hudbu neustale tak si vypni ambient mode,v music playeru a zesil na maximum.Pak jde hudba dost slyset.Jinak 720 flip jsem jeste nevidel,mozna par pokusu mike mo a chris haslam s jeho switch 540laser(bigspin heel) flip.Docela bych bral nejaky omezeni na backflipy,preci jen backflip judo grab do bek lipa.neni nej.Jinak jedna z nej her. Jo no:) Ale tak to mas jako s tim quad kickflipem co se točí hrozně dlouho v ty hře.. mohli udělat takovej průtah i u těch 360 flipů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jo chybijou mi tam lip triky a nejaky graby vydrz skejtaka je taky na miliardu zivotu ale porad lepsi nez Th ve kterym delate komba za 500k na jednu serii a stema backflipama točijou se realne jo treba co ja nechapu je superdude frontflip kdy letite desku v rukach nad sebou udelate fronta a dopadnete sice je to styl ale ne real jinak hodne dopadu vyskoku je realnych takze na skate 3 se tesim a jak vyjde tak bude asi moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 + co sem zapomněl,tak mi u Skate 1,2 chybí něco jako Create skatepark :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 to bde ve 3 a hlavne tam bude i hard obtiznost <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jestli chces slyset hudbu neustale tak si vypni ambient mode,v music playeru a zesil na maximum. Jak?:< Není tam nic jako "off" .. jen zeslabení,ale to zeslabí i to v music playeru.. a když dám v Music playeru na max,tak se zesílí i to druhé :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ambient mode ztlum na minimum a music player zesil na maximum.vyjed z menu a hraj.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frag Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Však ale to se nic nezmění :D teda aspoň u mě ne :) Protože: Music player => Ambient mode => 0% Přepnu z Ambient mode => Music player => 100% Ale tím se v Ambient mode => 100% Takže je to špatný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 hele neprodáváte/nevymněnujete někdo tuto hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 ja sem ambient mode nekde odskrt a pak uz jen nechal na plny kecky normal hudbu v nastaveni a nemam problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 hrajete to nekso prez xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 to říkáš brzo každej hraje trojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 to říkáš brzo každej hraje trojku jj tu mám v plánu brzo kupovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.